61SAAT HABER SERVİSİ
Erbakan Vakfı Trabzon Temsilciliği tarafından Trabzon’da gerçekleştirilecek Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı anma ve anlama gecesi’ne Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’da katılacak. 

Milli görüşün lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın ölümünün 5. Yıldönümü nedeniyle Trabzon’da 13 Mart 2016 Pazar günü saat 19.00’da Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde ‘Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı anma ve anlama’ gecesi düzenlenecek.

Gerçekleştirilecek program ile ilgili bilgi vermek ve davet etmek amacıyla Erbakan Vakfı Trabzon Şube Başkanı Ahmet Ziya Akıntürk ve yöneticileri ile  www.61saat.com’u ziyaret eden Erbakan Vakfı Bölge Başkanı ve Türkiye Hatibi Ümit İsmail Çebi,  ‘Yeni bir Dünya Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ söylemiyle Erbakan Vakfı olarak dünyanın kurtuluş retecesini yazan rahmetli hocamız Mücahit Erbakan’ı anmak ve onu daha iyi anlatmak üzere bu programı tertipledik. Geceye Necmettin Erbakan hocamızın oğlu olan Genel Başkanımız Fatih Erbakan’da katılarak bizleri onurlandıracaktır. Tüm Trabzon halkını bu geceye davet ediyorum’ ifadelerini kullandı. 
Ziyaretin anısına Bölge Başkanı Ümit İsmail Çebi www.61saat.com imtiyaz sahibi Erhan Esaspehlivan’a Necettin Erbakan Davam isimli kitabı hediye etti.