Demokrat Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ercan Şılbır, Düzköy halkıyla kucaklaştı. Vatandaşlar tarafından büyük ilgi ile karşılanan Şılbır, ‘’Halkın bağrından gelip kıratın böğrüne giden atım engellenemez. Yeniden üreten bir ülke için, yeniden adalet, yeniden demokrasi için bu yola çıktık. Halkımızın desteğini aldık ve emin adımlarla yürüyoruz.’’ Dedi.

MASA BAŞINDA DEĞİL, SAHADA OLACAĞIM!
Demokrat Parti Belediye Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ercan Şılbır Düzköy’de parti yönetimi ile birlikte kahvehane ziyaretlerindeydi. Konuşmasında masa başında olmayacağını vurgulayan Şılbır, ‘’Eğer 1 Nisan sabahı bu göreve halkım beni layık görürse masa başında oturan bir Belediye Başkanı değil, doğup büyüdüğüm sokaklarda halkın arasında olacağım. Sorunları halkımdan dinleyip, çözümlerini onlarla istişare ederek çözeceğim.’’ Dedi. Düzköy’lü vatandaşlar Şılbır’a dert yanarken, ‘’Mevcut hükümete tepki olması için sandığa gitmeyecektik, bir umudumuz yoktu. İyi ki geldiniz, kıratı şimdi şahlandırma zamanı, Demokrat’ın arkasındayız, Allah yardımcınız olsun.’’ Diyerek sevgi gösterdiler.

ÜRETİP, KAZANACAĞIZ!
İlçenin sorunlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Adayı Ercan Şılbır, ‘’Diğer ilçelerimizde de olduğu gibi Düzköy’ün de çok fazla sorunları var. Bu tespitler Trabzon’da belediyecilik anlayışının gelişmesinin kanıtı niteliğindedir. Bu sorunları çözmek için güçlü bir Büyükşehir olması lazım. Bunun olmasının tek yolu Büyükşehir kaynaklarını akıllı, verimli kullanmalı, yeni kaynaklar oluşturulmalı. Bunları mümkün kılacak projelerimizi halkımıza anlatıyoruz.’’ Dedi.

BEN TRABZON’UN EVLADIYIM!
Demokrat Parti Düzköy İlçe Başkanlığı’nda Düzköy halkına hitap eden Ercan Şılbır ‘’Son günlerde bir bahane çıkardılar ‘Trabzon’un yılları heba oldu!’ diye. Ya hu 10 senedir Trabzon’da siz iktirdasınız, kimi kim heba etmiş? Kendi partisinin çalışamadığını vurgularken, kendisi ne kadar çalışacakmış?’’ diyerek tepki gösterdi. Ben Trabzon’un öz evladıyım, Akçaabat’lıyım, Trabzon’un her köşesini, her sokağını avucumun içi gibi biliyorum diyen Şılbır, ‘’Ben yıllardır Trabzon’da esnaflık yapıyorum ve halkımla iç içeyim. Halkın sorununu en iyi halkın içinde ki adam bilir, yıllarını masa başında imza atmaya adamış olanlar değil. Trabzon’u bugüne kadar ileri getireceğinize bir adım geri getirdiniz. Esnafı ekonomik krize hükmettiniz, fabrikaları sattınız, işsizliği yükselttiniz gençlerimizi kahvehanelere hapsettiniz. Benim vatandaşım değişimi farkında, oyunu Demokrat’tan yana kullanacak. Satan değil, yapan parti Demokrat Parti geliyor!’’ dedi.