61SAAT HABER MERKEZİ-TRABZON’UN 1 nolu Erdoğdu Mahallesi’nde dün gece yarısı sessizliğini bozon silah seslerinde, mahalleye otomobil ile gelen bir grup, kendilerine laf atan başka bir grup ile tartışmaya başladı. 
Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, Emre. K. Kavgayı ayırmak için havaya ateş açtı, bu esnada kavgayı ayırmak isteyen ve olayla hiç alakası olmadığı öğrenilen Diga lakaplı Ümit Küçük ensesinden vurularak ağır yaralandı. Çevredekilerin ilk müdahalesi yaptığı genç, daha sonra bölgeye çağrılan ilk yardım ekipleri tarafından Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altın aalındı.  
Sabaha kadar yapılan müdahaleler yeterli olmadı ve Erdoğdu’nun Diga’sı yaşam mücadelesini kaybetti. 
Kanlı tartışmada can veren Ümit Küçük bugün Erdoğdu’da kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanırken, polis her yerde firarı cinayet şüphelisi  E. K.’yı aramaya devam ediyor. 

SON SÖZLERİ: MUTLULUK MU YAŞAYANA SORUN?
Öte yandan acı olayda hayatını kaybeden Ümit Küçük'ün 'Oyun bitti da' lakabıyla kayıtlı olduğu ünlü sosyal paylaşım sitesi Facebook adresinden dün akşam olay öncesinde yazdığı son sözleri ise herkesin yüreğini burktu. Ümit Küçük son paylaşımında "Mutluluk mu? Yaşayana sorun" şeklinde ki paylaşımın altına çok sayıda arkadaşı olaydan duyduğu derin üzüntüyü dile getirdi. 
Arkadaşları, "Gardasim benim anladn mi o aksam yazdin bu yaziyi melekelermi yazdirdi bunu sana = ((((" şeklinde yorumlar yaptığı görüldü.