Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 1 Nolu Erdoğdu Mahallesi'ndeki esnafı ziyaret etti. Mahalleliler ve esnafla sohbet eden Gümrükçüoğlu, sadece seçim zamanı değil her zaman vatandaşın ayağına gittiklerini söyledi.

Mahallelerin sorunlarını en iyi bilenlerin o mahallede ikamet eden vatandaşlar olduğunu belirten Gümrükçüoğlu, "Bu nedenle sık sık gerçekleştirdiğimiz mahalle ziyaretleri ile vatandaşların istek ve önerilerini birinci ağızdan dinleme imkanı buluyoruz. Trabzon'un en büyük mahallelerinden biri olan Erdoğdu Mahallemize sizlerin ve mahalle muhtarlarının talep ve istekleri doğrultusunda en iyi hizmeti vermeye gayret gösteriyoruz. Vatandaşlarımız kentin sakini değil sahibidir" dedi.

Trabzon'u gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarmak için gayret gösterdiklerini vurgulayan Gümrükçüoğlu, "Bu hizmetleri yaparken hemşehrilerimizin öneri ve isteklerini de göz önüne alıyoruz. Bu nedenle mahalle ziyaretleri ve mahalle toplantılarına önem veriyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde bu kenti en iyi yerlere taşıyacağız" diye konuştu.

Gümrükçüoğlu, göreve talip olurken verdikleri sözler doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini kaydederek, şunları söyledi:

"Erdoğdu yolu büyük bir süratle devam ediyor. Yol güzergahında bulunan 173 parselden 160'ının kamulaştırması tamamlandı. Bugüne kadar hak sahiplerine 50 milyon lira ödedik. 2014 yılı sonuna kadar yolu hizmete açacağız. Yolun tamamlanması ile Erdoğdu ve bölge trafiğinde önemli bir rahatlama olacak. Bunun yanında 19.5 kilometre uzunluğunda adeta Trabzon'un inci gerdanlığı olacak Kanuni Bulvarı'nın yapımı devam ediyor. Kanuni Bulvarı, Erdoğdu yolu, yapımı devam eden Uğurlu- Karşıyaka ve diğer bağlantı yollarının tamamlanması ile kentimiz ulaşımda rahat bir nefes alacak."