61 SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon Ortahisar Belediye Meclisi 1 aylık aranın ardından bugün toplantılarına yeniden başladı. Toplantının hemen başında Maçka’da şehit düşen 15 yaşında ki Eren Bülbül ve diğer şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu ardından İstiklal Marşı okundu. MHP’den istifa eden Davut Çakıroğlu ise bugün ki toplantıya izin alarak katılmadı… 


ÇAKIROĞLU’NUN YERİ BOŞ KALDI.. 
Trabzon Ortahisar Belediye Meclisi Eylül ayı toplantıları bugün başladı. Başkan Ahmet Metin Genç Başkanlığında Belediye Meclisi toplantı salonunda yapılan toplantıya, MHP’den istifa eden meclis üyesi Davut Çakıroğlu’nun katılmadığı görüldü. Çakıroğlu’nun, izni yine MHP’den ayrılan Ali Sağıroğlu tarafından meclise sunulduğu görüldü. Çakıroğlu’nun istifa etmesiyle birlikte MHP sıralarının ise ön tarafı boş kaldı. 


EREN VE DİĞER ŞEHİTLERİMİZ İÇİN İSTİKLAL MARŞI OKUNDU, SAYGI DURUŞUNDA BULUNULDU
Ağustos ayında izin yapan Ortahisar Belediye Meclisi, yeni dönemin açılışında geçen ay Maçka’da PKK’lı hainlerin saldırısı sonrasında şehit düşen 15 yaşında ki Eren Bülbül ve diğer şehitlerimiz için sayı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Ardından ise Başkan Ahmet Metin Genç, geçen ay yapılan faaliyetlerle ilgili meclis üyelerini bilgilendirdi..