Şirketin yönetim kurulu başkanı Abdülaziz Baş; amacımız Trabzon ve Bölge halkına profesyonel bir şekilde hizmet etmektir. Trabzon her alanda gelişiyor ve bu gelişmeler belli ihtiyaçları da beraberinde getiriyor. Bizim işimiz ısıtma, doğalgaz, klima, havalandırma başlıkları altında bunların yan sektörleridir. İşyerimizde birinci sınıf marka ürünlerle, kaliteli güvenli hizmet vermekteyiz diyen Baş, sözlerine şöyle devam etti.

            Biz şirketi 2006 da kurduk. Kuruluşumuzdan bu güne kadar vatandaşa hizmette hiçbir maliyetten kaçınmadık. Şimdi şirket içinde yeni bir yapılanmaya girdik ve kadromuza işinde profesyonel kişileri de alarak sektördeki yolumuza devam ediyoruz. Bizim en büyük avantajımız Trabzon’da kurulmuş bir firma olarak, insanımıza kaliteli hizmet sunabilmektir. Vatandaşlarımızla fikir alışverişi yaparak kaliteyi daha ileriye taşıyabilmektir. Yapmakta olduğumuz iş ile ilgili doğabilecek her türlü sıkıntıda ve müşterilerimizin istekleri doğrultusunda iletişime geçip anında ihtiyaçlarını giderebiliyoruz. Bu hem bize hem de bizimle çalışan kişi ve kurumlara kolaylık sağlıyor. Sektörde güvenilir ve tercih edilir olmak bizleri ayrıca onurlandırmaktadır dedi.

Erk Mühendislik şirketinin Genel Müdürü ve Makine Yüksek Mühendisi Yılmaz Yazıcı da uzman kadro ve teknik bilgiler hakkında şunları söyledi;

“Uzun yıllardır Trabzon’da hizmet vermekteyiz. Mekanik Tesisat konusunda her türlü bilgi birikimine sahibiz. Bizim için insan sağlığı ve can güvenliği birinci sıradadır. Yaptığımız her işi bu sorumluluk içerisinde yapmaktayız ve doğalgaz işinin ne kadar ciddi, ne kadar önemli bir iş olduğunu biliyoruz.  Kadromuzda 2 tane makine mühendisi,  2 tane makine teknikeri 6 tane usta ve acil müdahale ekibi bulunmaktadır. Mevcut kadromuz kendi alanında her biri profesyonel hizmet veren kişilerden oluşmaktadır dedi.

Teknik olarak ise çizilen projeleri ve kullanılan malzemeleri değerlendiren YAZICI; Vatandaşlarımızdan özellikle, doğalgaz ve ısıtma sistemleri kullanırken çalışma yapacakları şirketleri çok iyi seçmelerini istiyoruz. Trabzon’da hizmet veren ve işini profesyonelce yapan kurumsal kimliği olan şirketlerle çalışmaları, satış sonrası doğabilecek sıkıntılarda karşılarında muhatap bulmaları ve sorunların çözümü açısından kolaylık sağlayacaktır. Günümüzde doğalgaz gittikçe yaygınlaşmakta ve doğalgaz sistemlerini uygulayan firmalarda yaygınlaşmaktadır.  Fakat bu firmaların hepsi prosedüre uygun mu değil mi orası tartışılır. Son zamanlarda başka illerden gelip Trabzon’da doğalgaz işleri yapan firmalar da var. Vatandaşlarımız hangi firmayla çalışmak istediklerini çok dikkatli seçmeliler.  İnsan sağlığını tehlikeye atmadan uygulama yapan firmalarla çalışmak vatandaşlarımızın güvenliği için birinci öncelik olmalıdır. Başka bir firmayla çalışmanın maliyeti daha düşük diye ya da ürünler arasındaki fiyat farkı yüzünden kalitesiz ekipman kullanımına gidilmemeli. Doğalgaz sistemiyle Trabzon yeni tanışıyor fakat bunu yıllarca uygulayan illerde gördüklerimiz ve tecrübelerimiz bizlere gösterdi ki; doğalgaz sisteminde kullanılan ürünler birinci sınıf ve TSE Belgeli malzemeler olmalı ve çizilen projelerde hiçbir eksikliğe yer bırakılmamalıdır. Trabzon bu konuda çevre illere göre avantajlı durumdadır. Çünkü Trabzon’da Erk Mühendislik gibi kurumsallaşmış 10’a yakın firma var. Bu firmaların aynı zamanda kontrol birimleri var. Sektör olarak bizim en büyük amacımız vatandaşımıza kaliteli ve güvenli hizmet sunmaktır ” şeklinde konuştu.