Ziyaretle ilgili açıklama yapan ve heyecanını gizlemeyen AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi,  Bakan Eroğlu’nun bu gelişinde Trabzon için  önemli projelerin müjdesini de getireceğini ifade etti. Haydar Revi yaptığı açıklamada “Sayın Bakanımız Veysel Eroğlu yarın sabah Trabzon’umuza teşrif edecekler. Sayın Bakanımız, Valilik ziyaretinde Trabzon’umuzu yakından ilgilendiren bazı sürpriz ve müjdeleri de basına ve kamuoyuna açıklayacaklar” ifadelerini kullandı. 

MUHTARLARLA TOPLANTI

Trabzon programında valilik ziyaretinden sonra Hamamizade Kültür Merkezi’nde muhtarlarla yapılacak bir toplantıya da katılacak olan Orman ve Su İşleri bakanı Prof.Dr.Veysel Eroğlu’nun, burada da Trabzon ilindeki su ve orman konularındaki proje ve yatırım çalışmalarıyla ilgili bilgi vermesi bekleniyor. Muhtarların sorunlarını da dinleyecek olan bakan Eroğlu’nun daha sonra Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne geçeceği bilgisi verildi.
SERA GÖLÜ TABİAT PARKINI ZİYARET EDECEK

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’nin verdiği bilgiye göre Bakan Eroğlu, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu ziyaretinin ardından Akçaabat  Yıldızlı Mahallesinde bulunan Sera Gölü Tabiat Parkına giderek incelemelerde bulunacak. Bilindiği üzere Sera Gölü Tabiat Parkının turizme kazandırılması için bu yılbaşından beri peyzaj ve mimari uygulama proje çalışmaları devam ediyor.  Yakın bir zamanda da projelerin uygulamaya geçeceğine inandığını ifade eden Revi açıklamasında “Sayın Bakanımızın Trabzon’a gelişi, şehrimiz adına müjdelerin de habercisidir” ifadelerine yer verdi.