Açıklamalarından öne çıkanları sizin için derledik:

''Türkiye'nin en çok dinlenen spor radyosuna bağlandığım için çok mutluyum. Biz Trabzonspor maçının ilk bölümünde iyi oynadık ama gol atamadık. İkinci yarı ise Trabzonspor daha iyi oynadı, maçın hakkı bence beraberlikti ve öyle sonuçlandı.

Hugo Rodallega iyi bir golcü ama biz onu iyi savunduk ve bende üzerime düşen görevi yaptım. Zor bir atmosferden puan çıkarmayı başardık.

Erzurumspor'a Mehmet Özdilek'le beraber yeni bir enerji geldi, bu eneriyle beraber daha iyi noktalara geleceğiz. Gelecekten ben umutluyum.

Bosna Hersek, olarak çok iyi bir yoldayız ve daha güçlü bir takım olacağız.

Benimle ilgilenen kulüpler var ama ben şu an sadece Erzurumspor'un başarısına konsantreyim yani sadece kulübümü düşünüyorum.

Menajerim Fatih İlek ile kardeş gibiyiz ve ona çok güveniyorum. Başka takımlardan gelen teklifleri ben düşünmüyorum, tekliflerle Fatih İlek ilgileniyor benim gündemimde sadece takımım var.

Benim ilk hedefim Erzurumspor'un ligde kalmasını sağlamak, sonra ise Bosna Hersek olarak Avrupa Şampiyonası'na gitmek. Benim öncelikli hedeflerim bunlar.

Fernando Muslera, Galatasaray'ın kalesini başarıyla koruyor onun çok büyük bir kaleci olduğunu düşünüyorum. Türkiye ve Şampiyonlar Ligi'nde çok başarılı bir kaleci. Futbol her sürprize açık bir organizasyon, kim bilir belki ilerde Muslera ile beraber oynayabilirim.''