Samsun'da 8 yıllık eşi 33 yaşındaki Feride Şen'i, 12 yerinden bıçaklayarak öldürmek suçundan tutuklu yargılanan 34 yaşındaki Cem Şen, son kez çıktığı hakim karşısında ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Geçen yıl meydana gelen olayda, Samsun'da özel bir firmada güvenlik görevlisi olarak çalışan Cem Şen, işten çıkıp İlkadım İlçesi Yenidoğan Mahallesi'ndeki evine gittikten sonra, 1 çocuk annesi eşi Feride Şen ile kredi kartı borcu konusunda tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Cem Şen, mutfakta masanın üzerinden aldığı ekmek bıçağıyla eşini 12 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Feride Şen, kayınpederi ve komşuları tarafından hastaneye kaldırıldı. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cem Şen ise elinde bıçakla polis merkezine giderek teslim oldu. Çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

'ÇOK PİŞMANIM' DEDİ

Hakkında 'Eşini öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açılan Şen, Samsun 2'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün son kez hakim karşısına çıktı. Yaptığı son savunmada pişman olduğunu söyleyen sanık, "Borçlanmıştım. Esrar da kullanıyordum. Bunun için eşimle tartıştım. Bana 'Sen adam değilsin, insan değilsin sana güvenmiyorum" gibi sözler söyleyince sinirlendim. Borcum olduğu için zaten bunalımdaydım. Bu sırada masanın üstündeki ekmek bıçağıyla eşimi bıçakladım. Böyle bir olay olmasını istemezdim. Çok pişmanım" dedi.

Savunmanın ardından mahkeme, eve giren ortak parayı harcamasına ve esrar kullanmasına eşinin eleştiri hakkı olduğunu belirterek, sanığa tahrik uygulamadı. Ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası ile yargılanan sanığa duruşmadaki iyi hali, suçunu ikrar etmesini dikkate alan mahkeme, cezasını ömür boyu hapse çevirdi.