Göreve başlamasından sonra ilk kez bir araya geldikleri Ataman'a hayırlı olsun dileklerini ileten eski bakanlar Özak ve Sütçüoğlu, Trabzon’a hizmet etmenin büyük bir gurur olduğunu ifade etti.

Trabzon'un gerek spor gerekse siyaset alanında bölgede büyük öneme sahip bir kent olduğunu dile getiren Özak, Ataman'a hemşehrilerine hizmet yolculuğunda başarı diledi.

İmdat Sütlüoğlu da Trabzon'a hizmet için görevlendirilen yeni belediye yönetiminden hemşehrilerinin beklentilerinin büyük olduğunu belirterek, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'nun gıyabında başkan vekili Ataman'a ve belediye yönetimine başarı dileklerini bildirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman ise, “Çok değerli iki önemli siyasetçi büyüğümüzü belediyemizde ağırlamaktan çok mutlu olduk. Kendilerinin engin tecrübeleri bizler için çok kıymetlidir. Şehrimize dair önemli meseleler hakkında istişarelerde bulunduk. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.