ÖNCE HAPİS SONRA PARA
Gunebakış'ın haberine göre : DAYAK yiyen M.K. eski eşi ve annesinden şikayetçi oldu. Z.S. ve annesi de M.K.’dan şikayetçi oldu. Üç kişi hakkında hakaret ve tehdit suçundan kovuşturmaya yer olmadığına karar veren Savcı İlhan Önkal, Z.S.’nin yaralama iddiasıyla yargılanmasına karar verdi. 2. Asliye Ceza Mahkemesi’nde hakım karşısına çıkan Z.S., 120 gün hapis cezasına çarptırıldı. Z.S.’nin cezasını iyi halden 60 güne indiren hâkim, sanığı bin TL para cezasına çarptırdı.  
Trabzon'da eski kocası M.K.'yı döven Z.S., önce hapis ardından da para cezasına çarptırıldı. Hâkim eski kocasını döven kadının cezasını ertelemedi.

HAKARETE DAYANAMADI
Trabzon'da birbirini severek dünya evine giren M.K. ve Z.S., bir süre önce şiddetli geçimsizlik yüzünden ayrıldı. Eşinden boşanan bir çocuk babası M.K., 18 Nisan 2015 tarihinde rahatsızlanan kızını Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Eski eşini telefonla arayan M.K., "Sen erkeklerle geziyorsun, ben kızımla uğraşıyorum" şeklinde hakaretler yağdırmaya başladı. Telefonu kapatan M.K., annesiyle birlikte kızını görmek üzere hastanenin yolunu tuttu. M.K., hastanede karşılaştığı Z.S.'ye yönelik, aynı hakaretleri sürdürmeye devam etti. Bu duruma sinirlenen Z.S. eski eşini yumrukladı.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ
Dayak yiyen M.K. eski eşi ve annesinden şikayetçi oldu. Z.S. ve annesi de M.K.'dan şikayetçi oldu. Gözaltına alınan ve mağaza müdürü olduğu öğrenilen Z.S., eski eşinin hakaretlerine dayanamadığını belirterek, "Beni sinirlendirdi, yüzüne yumruk attım" dedi. Üç kişi hakkında hakaret ve tehdit suçundan kovuşturmaya yer olmadığına karar veren Cumhuriyet Savcısı İlhan Önkal, Z.S. adlı kadının yaralama iddiasıyla yargılanmasına karar verdi.
ÖNCE HAPİS SONRA PARA
 
Trabzon 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde iki yıldan 5 yıla kadar hapis istemiyle hakim karşısına çıkan Z.S., kasten yaramla suçundan önce 120 gün hapis cezasına çarptırıldı. Z.S.'nin cezasını iyi halden 60 güne indiren Hakim Mazlum Kurtoğlu, sanığı bin TL para cezasına çarptırdı. Hakim Kurtoğlu, eski kocasını döven kadının cezasını ertelemedi.