Ziyarete Trabzon Liselerinden Yetişenler Derneği Başkanı Kenan Atalay, Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Trabzon Belediyesi Meclis Başkan Vekili Nusret Onur, Trabzon Liselerinden Yetişenler Vakfı Başkanı Ahmet Kahraman ve Yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Dernek Başkanı Atalay Trabzon Lisesi’nin bir ekol olduğunun altını çizerek, “Trabzon Liselerinden mezun olanlar olarak çeşitli sosyal ve kültürel faaliyetler yürütüyoruz. Aynı zamanda Trabzon Lisesi mezunu olan Başkan Gümrükçüoğlu’nun eğitim kurumlarına destek vermesini memnuniyetle karşılıyoruz. Ülkemizin ve kentimizin köklü kurumlarından biri olan Trabzon Lisesi’nin vizyonuna ve misyonuna uygun olarak düzenlediğimiz sosyal ve kültürel etkinliklerle bu önemli eğitim kurumundan mezun olanları bir araya getirmeye gayret gösteriyoruz” diye konuştu.  

Çalışmalarından ötürü dernek ve vakıf yöneticilerini kutlayan Gümrükçüoğlu” Trabzon Lisesi’nden mezun olan bir kişi olarak aslında derneğin bir üyesi sayılırım. Trabzon Liselerinden Yetişenler Derneğinin yürütmüş olduğu kültürel ve sosyal faaliyetleri takdirle karşılıyorum. Eğitimde bir çınar olan Trabzon Lisesinden mezun olanlarla bir arada bulunmaktan gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon Liselerinden Yetişenler Derneği Türk Sanat Musikisi Korosu Şefi Özdemir Hafızoğlu’na telkari işlemeli gümüş kahve takımı hediye etti.