Trabzon'da fıkralara konu olacak bir olay yaşandı. Evlilik dolandırıcıları tarafından tuzağa düşürülen kişi, 3 çocuk annesi evli bir kadın ile imam nikahı kıyılarak evlendirildi. Kadının resmi nikahlı eşi, "karımı taciz ediyor" diyerek yeni damadı polise şikayet etti.

Manisa'da 4 yıl önce eşinden ayrılan ve yeniden evlenmek isteyen Ahmet Akgül (36) isimli şahıs bir arkadaşının aracılığı ile tanıdığı Trabzon'un Akçaabat ilçesinde yaşayan "Merve" takma isimli Sefa K.adlı kadın ile tanıştı. Sefa K. kendisine evlenmek için kız bulabileceğini belirterek, Ahmet Akgül'ü Trabzon'a çağırdı. Bunun üzerine babasıyla birlikte Trabzon'a gelen Ahmet Akgül, burada tanıştığı Nuray B. ile imam nikahı kıyarak evlendi. Evlilik olayına aracılık eden Sefa K.'nın bunun için Ahmet Akgül'den 2 bin lira para aldığı iddia edildi

"KARIMI TACİZ EDİYOR"
Evlendiği Nuray B.'ye 10 bin liraya yakın ziynet eşyası alan Akgül, ertesi gün birlikte yaşayacakları Manisa'ya döndü. İlk geceyi ayrı geçirdiği yeni eşi Nuray B., sabah Manisa da yaşayan bir akrabasının bulunduğunu, onu ziyaret edeceğini belirterek evden çıktı. Yeni evlendiği imam nikahlı eşinin durumundan şüphelenen Akgül, kadını takibe aldı. Bir süre sonra Nuray B.'nin, yanında 8 yaşlarında bir çocuk bulunan bir erkek ile buluştuğunu gördü. Bunun üzerine ikilinin yanına giden yeni damat, imam nikahlı eşine adamın kim olduğunu sordu. Kadının yanındaki K.B adlı kişi Nuray B.'nin eşi olduğunu söyledi. Bunun üzerine yaşanan tartışma karakola taşındı. K.B Ahmet Akgül'ü "karımı taciz ediyor" diyerek polise şikayet etti. Akgül de dolandırıldığını iddia ederek şikayete bulundu.

"BENİ DOLANDIRDILAR"

Yapılan sorgulama ve araştırma sırasında Nuray B.'nin 11 yıllık evli ve 3 çocuk annesi olduğu ortaya çıktı. Alınan ifadeler sonrası taraflar serbest bırakıldı. Yaşadıkları karşısında şok olan Ahmet Akgül "Beni evli bir kadınla evlendirmişler. 10 bin lirası ziynet olmak üzere 20 bin liram gitti. Aracılık eden Merve isimle Sefa K.'dan'da şikayetci oldum. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Sefa K. önceki gün beni aradı. (Trabzon'a gel, Nuray'ı bulduk. sana altınlarını ve paranı verecek. Nuray'ı unut, Reyhan isimli bir kız var seni onunla evlendirelim) dedi. Bunun üzerine Trabzon'a döndüm. Sefa K.(Merve) ile görüştüm. Bana, (Nuray ile görüştük seni istemiyor) dedi. Ben de bu kadar masraf ettim, altın aldım, para verdim, beni neden dolandırıyorsunuz deyince, bana ‘sen bu kafayla çok dolandırılırsın' dedi. Bunun üzerine ben de polise giderek şikayetçi oldum" dedi.

KAYNAK: HABERTURK