Galatasaray'da İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak'ın ardından teknik direktör Fatih Terim de dün akşam resmi sosyal medya hesabından corona virüs testinin pozitif çıktığını açıklamıştı.

Tecrübeli hocanın kızı Buse Terim de sabahleyin yaptığı videolu paylaşımda, "Babam şu anda iyi, hastanede tedavi altında. Kronik bir rahatsızlığının olmaması ve sigara içmemesi bu süreçte bir avantaj. Umuyorum her şey iyi olacak ve oradan çok güçlü bir şekilde çıkacak. Lütfen zorunda kalmadıkça evden dışarıya çıkmayın. Eğer ailenizden birine bir şey olursa hiçbir şekilde yanına gidemezsiniz' demişti.

Hastaneden açıklama geldi 

Hastaneden yapılan açıklamada, sarı-kırmızılıların teknik patronu Fatih Terim'in klinik bulgularının iyi olduğu belirtilerek, "Covid - 19 testi pozitif çıkan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Sağlık Bakanlığı yönergelerinde belirtilen tedavi protokolüne hastanemizde başlanmıştır. Klinik bulguları iyi olan Terim'in hafif öksürük dışında şikayeti bulunmamaktadır. Hastamızın durumu yakından takip edilmektedir" denildi.