61 SAAT HABER SERVİSİ-Trabzonlu Gençler Taraftar Grubu Trabzonspor’un pazar günü oynayacağı Fenerbahçe maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Grup adına konuşan grup başkanı Mehmet Fındıkçı “Aylar öncesinden her yönüyle hazırladığımız bu mücadele bizler açısından bir lig maçı veya bir 3 puan mücadelesinden çok yedi yılını geride bıraktığımız 7 şampiyonluğumuzun haklı mücadelesi içinde bir basamaktır.” ifadelerini kullandı.

GÜVEN ORTAMI İÇİN MÜCADELE

Öncelikle pazar günü bizler Trabzonsporlu her bireyin kol kola omuz omuza 90 dakika boyunca takımına destek olacağı kişilerin birbiri arasında ayrım yapmadan yalnızca renkdaşlık duygusuyla harekat edeceğiz omuz omuza takımına ve camiasına taraftar olarak güven vereceği bir ortam sağlamak için mücadele edeceğiz

MANİPÜLASYONLAR OLDU!

2010-11 sezonundan sonra sahamızda oynadığımız Fenerbahçe maçlarında haklılığımız çeşitli manipülasyonlarla şiddet olayları vasıtasıyla çarpıtılıp dar bir eksene sıkıştırılmak istenmiştir. Maalesef ki belirli  çevrelerce camizada her Fenerbahçe maçı öncesi oluşturulan bu gergin durumun sonunda ortaya çıkan saha olayları durumu bizlerin ve camiamızın aleyhine gelişmiştir.

HERKESE SORUMLULUK DÜŞÜYOR

Bugün ülkemizin içinde bulunduğu durumları göz önüne aldığımızda “Türkiye’nin T’si” olamnın sorumluluğu ve menfaatlerini daima en üstte tutan Trabzon Halkının tezahürü olarak pazar günü oynayacağımız müsabakanın başından sonuna ülke olarak gündemimizin futbol dışına çıkmaması için her kesin üst düzey sorumluluk almasını bekliyoruz ve yine bizler biliyoruzki tüm bu durumlara rağmen günlük çıkarları için bizleri tahrik ve kışkırtmadan geri durmayacak olanlar bir takım çalışmalar ve beklentiler içersindedirler. Taraftarımıza saha içi ve saha dışındaki tüm tahrik ve kışkırtmalardan uzak durmalarını ve destekleriyle 90 dakika boyunca herkesime örnek teşkil edecek bir taraftarlık profili çizmelerinizi bekliyoruz.

ORDU SEFER ÇIKMIŞSA TARTIŞMALAR BİTER

Afrin’deki operasyonlara dikkat çeken Fındıkçı “Ordu sefere çıkmışsa artık tartışmalar biter. Arkasından sadece dua edilir. Küfür etmeden Trabzon taraftarına yakışacak şekilde maçı izlemeliyiz. Orada savaşan arkadaşlarımız Trabzonspor ile Fenerbahçe ile beraber hareket ediyorlar unutmamalıyız.”