Orman sözlerine şu şekilde devam etti:
"Hayattaki en yakın dostlarım da farklı takımları tutuyor.Geçen sene Galatasaray şampiyon oldu, tebrik ettik. Bu süreçte Galatasaray'la hiç tartışmamız olmadı. Futbolda inanılmaz pozitif bir hava oluştu. Bunu Ali Bey'e (Ali Koç) borçlu olduğumuzu düşünüyorum. Böyle bir ortamın oluşmasına Fenerbahçe kulübü çok büyük destek verdi. Geçenlerde Kulüpler Birliği Başkanı olarak Ali Bey'e teşekkür ettim.

Kulüpler Birliği'nde büyük bir huzur var şu anda. Fenerbahçe Kulübü bu ortama çok büyük destek verdi. Sayın Ali Koç, hiçbir ego elde etmeden, kamuoyu önünde bizimle alakalı pozitif kelimeler kullandı.

Böyle bir rekabeti yaşama lüksünü gördüğümüz için çok mutluyum.Kur arttı, bu gerçekle mücadele etmek zorundayız. Farkındaysanız, kulüplerde transferle hava atma durumu yok. Herkes durumun farkında. Haziran ayının başında bunu söyledim. Bana tepki gösterdiler ama şu anda herkes aynı yerde buluştu.Avrupa'nın büyük ülkelerine oyuncu satıyoruz.

İngiltere, Fransa, İspanya, İtalya... Bize gelen oyuncular, Avrupa'ya gidiyorlar. Bunun sihri şu, Beşiktaş bir vitrin kulüp. Burada oynayarak Avrupa'ya gidebiliyorlar. Biz hiçbir oyuncuyu satmak için almıyoruz." Kaynak: Fikret Orman: "Biz hiçbir oyuncuyu satmak için almıyoruz."