61 SAAT HABER SERVİSİ-Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti’nin seçim beyannamesinde yer alan 146 projeden bazılarını kamuoyuna tanırken geçtiğimiz aylarda yıkımı tamamlanan ve yerine ne yapılacağını tartışılan Hüseyin Avni Aker Stadyumunun yerine ne yapılacağını açıklamıştı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Avni Aker ile ilgili yaptığı açıklamada "Eski stadların yerini Millet Bahçesi yapıyoruz. Trabzon Avni Aker stadının yerini de Millet Bahçesi yapıyoruz. Bize çevreci değilsiniz diyorlar. Kimmiş çevreci!” ifadelerini kullanmış bugün ise Trabzon’da gerçekleştirdiği mitingde ise vatandaşlara seslenerek Avni Aker Stadı’nın yerine yapılacak olan projeyi sinevizyona yansıtarak açıklamıştı.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Trabzon’a ikinci millet parkı yapılacağını açıkladı. İkinci millet parkının Akçaabat Fatih Stadyumu’nda yapılacağını açıklayan Günnar yaptığı paylaşımda "Trabzon’a 2. millet parkımız hayırlı olsun.

Hüseyin Avni Aker’den sonra Akçaabat Fatih Stadyumu’da millet parkı oluyor. Tensiplerinden dolayı Sn. Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızla.” ifadelerini kullandı.