Aynı gün Ankara’da düzenlenen Ak Parti Teşkilat Başkanlığı Koordinatörler toplantısı için gittiği Ankara'dan toplantı bitiminde kuruluş etkinliklerine katılmak üzere uçakla Trabzon’a gelen ve yeni formasını giyerek stada koşan Milletvekili Köseoğlu, bu tarihi ana kızlarıyla birlikte tanıklık etti.
Trabzonspor kongre üyesi olan ve duygularını, “Trabzonsporlu olmak bir tutkudur, sevdadır, aşktır. Trabzonspor bir takım değil sadece ölmeyen bir ruhtur, bir kahramanlık destanıdır. Anadolu’nun şahlanışını simgeleyen, güce karşı yüreğin zaferini ortaya koyan bir anlayıştır. Trabzonspor demek umudun adıdır. O yüzden hep önemsediğimiz bu ruha hep birlikte sahip çıkmak adına 50. Yıl özel ve önemli bir yıl. " sözleriyle ifade eden Milletvekili Köseoğlu, Trabzonspor’un 50. Yılını kutladı.
Trabzonspor'un 50 yıldır Türk sporuna heyecan kattığını belirten Köseoğlu, “Trabzonspor'umuzun kuruluşunun 50. yıl dönümünü tebrik ediyor, başarılarının, spor hayatımıza kattığı bütün güzelliklerin artarak devam etmesini diliyorum. Trabzonspor bizim için kalıpları yıkan, dengeleri değiştiren, hesapları bozan Anadolu’nun baş kaldırışı, şahlanışının adıdır. Kongre üyesi olmakla birlikte Kadın Komisyonu Yöneticisi olarak da görev aldığımız Trabzonspor’la ne kadar övünsek azdır. Trabzonspor’un bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yeni stadıyla, yeni takımıyla, ‘50. Yılda Şampiyonluk’ parolasıyla yola çıkan yönetimiyle büyük başarılara imza atacağına inancım tamdır. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da kulübümüze destek anlamında üzerimize düşeni her zaman yerine getireceğiz. Yeniden Trabzonspor’un 50. Kuruluş Yıl Dönümünü kutlar bütün camiaya şampiyonluklarla ve kupalarla dolu nice yıllar dilerim” dedi.