Forum Trabzon’da çocuklar ve yetişkinler için keyif verici etkinlikler dur durak bilmiyor. Hafta içi her gün kadınlara ve çocuklara yönelik atölye çalışmaları Forum ziyaretçilerine hem keyif verecek hem de katılımcıları zanaatla tanıştıracak.

Karadeniz Bölgesi’nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Forum Trabzon’da eğlenceli aktiviteler dur durak bilmiyor. ‘Çok Yönlü Etkinlik’ adıyla 15 Ağustos-12 Eylül 2014 tarihleri arasında Akademi Cast Ajans işbirliğiyle gerçekleşecek etkinlikler kadınlar için atölye çalışmaları, çocuklar için resim ve oyun atölyesi ile hem eğlendirici hem de öğretici faaliyetlerden oluşuyor.

Her Çarşamba ve Cuma kadınlar için atölye çalışmaları

Forum Trabzon’da 15 Ağustos’ta başlayacak ‘Çok Yönlü Etkinlik’ faaliyetinde kadınlar hafta içi her Çarşamba Ahşap Boyama, her Cuma ise Gümüş Telkari El İşçiliği atölye çalışmalarına katılabilecekler. Uzman zanaatkarlar atölye çalışmalarında katılımcılara yardımcı olurken kadınlar yeni ürünler ortaya çıkartabilecekler.

Pazartesi, Salı ve Perşembe çocukların günü

Çocuk ziyaretçileri için daima sorumlu hissedip onlar için faydalı ve eğlenceli faaliyetler düzenleyen Forum Trabzon, 15 Ağustos-12 Eylül tarihleri arasında her Pazartesi, Salı ve Perşembe günleri oyun ve resim atölyesi çalışmaları düzenleyecek. Uzman öğretmenler eşliğinde pedagojik bir hassasiyetle çocuklara hem yeni oyunlar öğretilecek hem de resim sanatına giriş yapılacak.

Belirlenen günlerde 14:00 ve 18:00 saatleri arasında düzenlenecek etkinliklere Forum Trabzon herkesi davet ediyor…