Forum Trabzon Genel Müdürü Erdinç Bulut, Forum Trabzon’da düzenlenen Forum Fashion Week hakkında değerlendirmelerde bulunarak bu organizasyonu başarıyla tamamladıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Fashion Week’in, Forum Trabzon’da 4 yıldır düzenlendiğini dile getiren Erdinç Bulut, “Bu senenin önceki yıllardan farkı Forum Fashion Week adı altında moda ve alışveriş günlerinin Türkiye’deki 10 Forum AVM'de aynı anda gerçekleşmesi oldu. Bu kapsamda Forum Trabzon’da birbirinden farklı etkinliklere ev sahipliği yaptık” dedi.
Forum Fashion Week düzenleme amaçlarının farkındalık yaratmak olduğunu ifade eden Genel Müdür Erdinç Bulut, “Asıl amacımız farkındalık yaratarak ziyaretçilerimizi ilklerle ve Forum Trabzon içerisinde bulunan markaları da farklı ve yenilikçi projelerle buluşturmaktı. Forum Trabzon, alışverişin yanı sıra insanların sosyalleştiği ve ziyaretçilerin vakit geçirmekten keyif aldığı bölgenin en önemli adreslerinden bir Forum Fashion Week de bu anlayış çerçevesinde geliştirilmiş bir proje. Amacımız sadece insanları alışveriş merkezine çekmek değil, hem ziyaretçilerimizin keyifli vakit geçirmelerini sağlamak hem de yurt dışında büyük bir endüstri haline gelen modanın, Türkiye’de de benzer konuma ulaşması için yapılan çalışmalara katkıda bulunmak” diye konuştu.

Forum Fashion Week ile modanın kalbi Forum Trabzon’da attı. Etkinlik kapsamında ilk gün ziyaretçilerimiz ünlü astrolog Yasemin Boran’dan burçlarına göre stil önerilerini dinledi. İkinci gün ünlü markaların Sonbahar/Kış’13 koleksiyonlarını Irmak Atuk, Şenay Akay, Ece Gürsel ve Serkan Tan gibi ünlü top modeller defileyle ziyaretçilerimize tanıttı. Son gün ise moda ve stil anlayışına farklı bir yorum getiren kadınların hayran olduğu İvana Sert’i Trabzonlu hayranlarıyla buluşturduk ve izdiham yaşandı. İvana Sert, ziyaretçilerimize imza dağıtarak onlarla paylaştığı bu güzel anı unutulmaz kıldı. Forum Trabzon’da yer alan markalarımız da Forum Fashion Week’e özel olarak hazırlandı ve sadece Forum Trabzon ziyaretçilerine özel indirim ve kampanyalar düzenlediler. Dolayısıyla ziyaretçilerimiz her mağazada farklı sürprizler, kampanyalar ve indirimler bulabildiler” şeklide konuştu.

Forum Trabzon Genel Müdürü Erdinç Bulut, Fashion Week süresince Forum Trabzon’da atmosferin oldukça iyi olduğunu söyleyerek, “Forum Fashion Week kapsamında düzenlediğimiz tüm etkinliklere Trabzonlular yoğun ilgi gösterdi. 3 gün boyunca ziyaretçi sayımız ve satış oranları bakımından verimli bir etkinlik oldu. Coşkulu bir atmosferde geçen Forum Fashion Week’te yediden yetmişe herkes keyifli alışverişin tadına vardı.

Ziyaretçilerimiz, sürprizlerle dolu unutulmaz bir hafta sonu yaşadı. Defilenin yapıldığı gün özel indirim ve fırsatlarla benzersiz bir alışveriş gecesi geçirildi. Forum Trabzon ziyaretçileri, moda ve alışverişin her anının tadını çıkardı. Forum Fashion Week’in ticari anlamda da başarılı olması hem bizleri hem de kiracılarımızı oldukça mutlu etti. Kurulan dev ekran üzerinden yapılan ‘Stilini Kendin Yarat’ yarışması ile ziyaretçilerimiz kendi stillerini yaratarak sürpriz hediyeler kazandı. Forum Trabzon olarak bizler de böyle bir etkinliğe imza atmanın mutluluğunu yaşadık. Önümüzdeki yıl düzenleyeceğimiz Forum Fashion Week ile ilgili hazırlıklara da şimdiden başladık” ifadelerini kullandı.