Ramazan ayı boyunca açık kalan fuarı günde ortalama 15 bin kişi ziyaret ediyor. Hediyelik eşyadan konfeksiyona, gıdadan hizmet sektörüne birçok farklı alanda faaliyet gösteren onlarca firmanın katıldığı fuarın Altyapı Sorumlusu Muhammed Mercan ‘’Biz firma olarak 20 yıldır fuarcılık sektöründe faaliyetimizi sürdürüyoruz.

İki yıldır da Ramazan ayı etkinliklerini belediye ile ortaklaşa yürütmekteyiz. Fuarımızda stant açanlar ve alışveriş yapan vatandaşlar fuarımızdan oldukça memnun. Şu ana kadar da kimseden herhangi bir olumsuz tepki almadık. Şehir dışından 30, Trabzon’dan ise 60’a yakın firma fuarımızda ticari faaliyet göstermekte. Ramazan ayı boyunca fuarımızı binlerce vatandaş ziyaret etti ve gün geçtikçe de ilgi katlanarak artıyor. Biz bu anlamda çok mutluyuz. Tamamı Trabzon’dan 50’ye yakın çalışanımızın özverili ve gayretli çalışmaları ile etkinliklerimizi kesintisiz sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızı Şeker Bayramı boyunca da açık kalacak fuarımıza bekliyoruz’’ şeklinde konuştu.

ESNAF İLGİDEN MEMNUN

Görüşlerine başvurduğumuz firmalar vatandaşın gösterdiği ilgiden duydukları memnuniyeti şu sözlerle ifade etti:
 
Mesut Us (Pişmaniye Ustası): Biz burada ürettiğimiz pişmaniyelerimizi ilk elden vatandaşla buluşturuyoruz. Vatandaşlarımız böylece pişmaniyeyi, hem taze hem de uygun fiyatlarla yiyebiliyor. İlgiden memnunuz.

Soner Bayraktar (Konfeksiyon): Vatandaşlarımız kaliteli ürünleri uygun fiyata bulabiliyor. Ramazan bayramına doğru işlerimiz daha da arttı. Herkesi fuarımıza bekleriz.

Ufuk Karakullukçu (Medical Park Hastanesi): Burada kurduğumuz standımızda hastanemizin tanıtımını yapmakla beraber hasta randevusu da alıyoruz. Ayrıca hastalarımız için fuara özel indirimlerimiz mevcut. Fuar bizim için oldukça başarılı geçti.