HEYECANA ORTAK OLDULAR

Mslem Halı sahasında 18 Eylül tarihinde başlayan ve 2 Ekim finali ile sona eren turnuvanın final müsabakasını Trabzon Vali vekili Nusret Şahin , Vali yardımcısı Ayhan Durmuş, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Baro Başkanı Av. Sibel Suiçmez, Ortahisar Kaymakamı Tolga Toğan, Trabzon il Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Büyükşehir Genel Sekreter yardımcısı Mustafa Akkaya, Ortahisar Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse, Ortahisar Jandarma Komutanı Yüzbaşı Osman Erdoğan, Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Özer Bayraktar, Hekimoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Celil Hekimoğlu, TÜRK-İŞ Trabzon Temsilcisi Gökhan Gedikli, Hak-İş Trabzon Şube Başkanı İsmail Kaplan, Arsin Ziraat Odası Başkanı ve Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kozoğlu, Ortahisar Ziraat Odası Başkanı Mustafa Bekar, TÜRKAV Başkanı Kenan Kuru, Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Serdar Bali, Amatör Futbol Federasyonu Genel Başkanı Şerif Kunt, ASKF Başkan Vekili Cahit Atasoy, Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Erdoğan Erişen TSYD Genel Merkez yöneticisi Murat Taşkın, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Sekreteri Ergun Ata da izledi.

‘DESTEK İÇİN

TEŞEKKÜRLER’

Müsabakanın bitimi ile törene geçildi. TGC Başkanı Yusuf Turgut yaptığı selamlama ve teşekkür konuşmasında, ‘Güzel bir turnuva oldu. Zaman zaman coşkulu zaman zaman sertlikler yaşandı. Coşkuya sevindik, sertliklerle üzüldük. Turnuvayı destekleyenlere, katılımcılara, tüm sporcu kardeşlerime ve büyük emek veren yönetim kurulu üyelerime teşekkür ediyorum. Bu turnuva, yönetimimizin seçim öncesinde son büyük orgnazisayonu oldu. Başkanlıkta benim de finalimdi. Bu vesile ile Orhan Kaynar’ı bir kez daha rahmetle anıyorum, Eşi Mine hanım ve çocuklarına sağlıklı yıllar diliyorum’ dedi.

TAKA ŞAMPİYON OLDU

Büyükşehir Belediyesi’ni 5-2 yenen TAKA Gazetesi kupayı kaldırırken kupasını Vali vekili Nusret Şahin, Vali Yardımcısı Ayhan Durmuş ve Orhan Kaynar’ın eşi Mine Kaynar verdi. Büyükşehir Belediyesi Kupasını ve hediyelerini ise  Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun elinden aldı.

TEK BAYAN SPORCU

Turnuvanın gol kralı TAKA Gazetesinden Sertaç Hellaç olurken, En centilmen takım ödülü TRT kurumu adına Sami Serdar Şişman’a verildi. Turnuvanın tek kadın sporcusu Aleyna Bayram da ödüllendirildi.