1985 yılından beri Tatlıcılık yapan Gaziantep’li Keklik ailesinin 2. kuşak markası olarak restoranlar açan Jumbo Künefe’de; Antep fıstıklı, kaymaklı, cevizli 20’ye yakın ürün çeşidinin yanı sıra katmer çeşitleri ve keçi sütünden kesme dondurma ve kaymak da bulunuyor.

Bir servis ritüeli olan Jumbo Künefe’de ürün servisi öncesi meyve çeşitleri ve fıstık ikram edilirken, servis boyunca çay ve Türk kahvesi ücretsiz olarak servis ediliyor.

Gaziantep’in eşsiz mimarisinden esinlenilerek oluşturulan restoranlar; mimari dokusuyla sizi dış dünyadan koparıyor. Jumbo Künefe Trabzon şubesinde yer alan Jumbo Künefe çocuk kulübünde, oyun ablası eşliğinde küçük misafirler Gaziantep’in unutulmaya yüz tutmuş oyunlarını oynama imkanı buluyor.

Trabzon Beşirli’de açılan Jumbo Künefe, Karadeniz’in ilk şubesi olma özelliğini taşıyor. 13 Aralık’ta hizmete başlayan Jumbo Künefe, ünlü perküsyon sanatçısı Gencer Savaş ve ekibi ile 28 Şubat’ta resmi açılışını gerçekleştiriyor.

Marka Hakkında

“Antep’ten Sizin İçin Geldik” sloganı ile 2017 yılında kurulan Jumbo Künefe, Gaziantep usulü tatlıları tatlı severlerle buluşturuyor. Ham maddelerinin yöresel olması, ürünlerin özel reçetelerle hazırlanması, Jumbo lezzetlerinin eşsiz olmasını sağlayan en önemli özelliklerden. Ürünlerde Siverek’in saf yağı, Hatay’ın sünme künefe peyniri, Gaziantep’in verimli topraklarından gelen rahiyası yüksek Antep fıstıkları kullanılıyor. Bu yüzyıllık geleneği devam ettiren Jumbo Künefe Trabzon şubesi, artık Beşirli Sahil Yolun’da bizlerle.