Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş, Osmanlı Stadı'nda ağırladığı Gaziantepspor'la 1-1 birlikte kaldı. Maçın peşinden gazetecilere söylemlerde mevcut bulunan Kızıl, "Biz bir şey yapmadık sadece oynadık. Futbolcularımızı tebrik ederim" diye belirtti .
Beşiktaş'ın "Hiçbir şaibesi olmayan, kimsenin bir şey diyemeyeceği lokomotif takımlardan birisi" olduğunu ifade eden Kızıl, "Kendi sahasında ve taraftarı önünde şanssızlık yaşadılar. Kendi taraftarları önünde galip gelememişler kalkıp maçı biz mi vereceğiz. Futbolcularımı tebrik ederim. Zaten birinci gol hakemin ayağına değmeseydi, gol olmayacaktı. Hakemin ayağına değdi ondan akabinde gol oldu. Şans bu, diyecek bir şey yok" ifadelerini kullandı.
'Trabzonspor'da son saniyede golü yedik'
Geçen hafta Galatasaraylı oyuncu Felipe Melo'nun, "Umarım diğer takımlara karşı da böyle mücadele ederler" yönündeki açıklamalarının hatırlatılması üzerine Kızıl, "Ayıp etmiş, biz hatırlıyor musunuz Trabzonspor maçı uzatıldı, son saniyede golü yedik. G.saray maçında 85, FENERBAHÇE -F.Bahçe maçında 87'de yedik ve hep böyle güzel oynadık. Oynadığımız tüm maçlar böyle. Şansızlık, bazen böyle oluyor, futbolda bu geçerli" yanıtını verdi.