Gökhan Gedikli mesajında “Geleceğimizin en değerli varlıkları olan çocuklarımız barışın, sevginin, kardeşliğin temsilcisi, aydınlık yarınlarımızın güvencesidir dedi. 
Başkan Gedikli açıklamasının devamında 23 Nisan’ı bu yıl korona virüs salgını nedeniyle kalabalık etkinliklerle kutlayamayacak olsak da 23 Nisan'ın coşku ve sevincini hep kalbimizde hissedeceğiz. Dünyada çocuklara armağan edilen tek çocuk bayramı olan 23 Nisan'ı dünya çocukları nasıl coşku ve sevinç içinde kutluyorsa biz de aynı duygularla bu sevinç ve coşkuya ortak olacağız. Bu duygu ve düşüncelerle 23 Nisan'da bütün çocukları ve vatandaşlarımızı saat 21.00'da evlerimizin balkonlarından hep birlikte coşkulu bir şekilde İstiklal Marşı okumaya davet ediyorum. 
TÜRK-İŞ topluluğu olarak başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere TBMM’nin kuruluşunda emeği geçen dava arkadaşlarını rahmetle anıyor,  Ulusumuzun ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, tüm çocuklarımıza ve yurttaşlarımıza esenlikler diliyorum dedi.