23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Kaymakam Tolga Toğan’ın koltuğuna oturan Dumlupınar İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Zeynep Nur Yılmaz rahatlığı, özgüveni, sorular karşısında verdiği cevaplarla Kaymakam Tolga Toğan’ı kendine hayran bıraktı. 
Beraberinde Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse, okul müdürleri, öğretmenleri ve 3. Sınıf örencileri Enes Kaan Ersel ile birlikte Kaymakam Tolga Toğan’ı ziyaret edip kaymakamlık koltuğunu devranan Dumlupınar İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Zeynep Nur Yılmaz Kaymakam Tolga Toğan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse’yi kendine hayran bıraktı.  Vali olmak istediğini belirten Zeynep Nur Yılmaz, okul bahçeninin öğrenciler için yetersiz olduğunu belirterek, 50 metrekarelik arsanın okul bahçesine ilave edilmesini istedi. Zağnos Vadisinde yeni bir okul isteyen Zeynep Nur Yılmaz, Kaymakamın görevlerini şöyle sıraladı; “Valinin tisteklerini yerine getirir. Kurumlar arasında eşgüdümü sağlar. Vatandaşların taleplerini dinler ve çözüme ulaştırmak için gayret eder.”dedi. Kaymakamın görevlerdinden biri de resmi ziyaret ve davetleri kabul etmek olduğunu belirten Zeynep Nur Yılmaz, “Sayın Kaymakamım Pazar günü sizleri Yomra Demirciler köyünde likarba festivali var, sizi davet ediyorum, bu davetimi kabul etmek zorundasınız” şeklinde konuşmasına Kaymakam Tolga Toğan kahkaha atarak “Maşallah” dedi. Kaymakam Tolga Toğan’ın, “Sen çok zeki ve güzelsin” iltifatınıza Zeynep Nur Yılmaz, “İltifatınıza teşekkür ederim”şeklinde cevap verdi.  
Zeytindalı Operasyonuna 8 bin 300 TL Yardım Topladı.
Geçen yıl bir proje gerçekleştirerek Zeytindalı operasyonuna katılan Mehmetçiklere 8 bin 300 TL yardım topladıklarını belirten öğrenci Zeynep Nur Yılmaz, topladıkları yardımları Tugay Komutanına teslim ettiklerini söyledi. Öğrencilerle hoş bir sohbet geçiren Kaymakam Tolga Toğan, okulu, öğretmenleri, dersleri sevip sevmedikleri ve hangi meslekleri düşündüklerini sordu. Okulun çıkış saatlerinde akan trafiğin durdurulmasını isteyen öğrencilere, “Bu konuyu değerlendirip çözüme ulaştıracağım”sözünü verdi. Ardından öğrencilerle toplu resim çektiren Kaymakam Tolga Toğan, ikramlarda bulunarak öğrencileri uğurladı.