Türkiye'nin tarihin en önemli kavşak noktasında olduğunu belirten Başkan Genç, bu sürecin sağlıklı bir şekilde atlatılması için güçlü AK Parti iktidarına ihtiyaç duyulduğunu belirterek, "Türkiye yakaladığı ekonomik ve teknolojik gelişmeyi mutlak surette 24 Haziran'dan sonra da sürdürmek zorunda. Eğer istikrar ortamı devam etmezse son 15 yılda elde ettiğimiz bütün kazanımlarımız tehlikeye girer. O nedenle 24 Haziran seçimleri Türkiye için en önemli tarihi kavşak niteliğindedir ve yüzyılın en önemli seçimi olacaktır. Her zamankinden daha çok Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti'ye sahip çıkmalıyız. Bu süreci ancak güçlü AK Parti iktidarıyla sağlıklı ve zararsız bir şekilde atlatırız." dedi.

"TÜRKİYE'Yİ KUŞATMAK İSTİYORLAR"

Türkiye'nin emperyalistlerin çıkarları doğrultusunda kuşatılmak istendiğini belirten Başkan Genç, "Türk milleti olarak her zamankinden daha güçlü olmak ve daha güçlü durmak zorundayız. İç ve dış güç odakları ülkemizin zayıf düşmesini, tökezlemesini bekliyorlar. En ufak bir tökezlemede Türkiye'nin üzerine çullanarak hain emellerini gerçekleştirmek isteyeceklerdir. İşte görüyoruz, Irak ve Suriye'de yapılanlar ortada. Emperyalistler yüzyıl önce nasıl Ortadoğu'ya üşüşmüşlerse bugün de aynı iştahla bütün bölgeyi işgal edip kontrol etmek istiyorlar. Terör örgütleriyle Müslümanları birbirine kırdırıp zengin petrol yataklarını ele geçirmek istiyorlar. Emperyalistlerin son hedefi de Türkiye'dir. Bunu hiçbir şekilde akıldan çıkarmamak lazım. Tam bu noktada onların bütün oyunlarına karşı dik duran ve onların yüzlerine karşı zalimliklerini haykıran Recep Tayyip Erdoğan gibi güçlü, dirayetli bir cumhurbaşkanımız var. Sadece Türkiye'nin değil, dünyada ezilen, hor görülen bütün Müslümanların gözü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'da. Çünkü dünyada Müslümanların haklarını savunacak, katliam ve baskılara karşı sesi gür çıkacak başka bir lider yok. Üzülerek görüyoruz ki, Suudi Arabistan başta olmak üzere Mısır ve diğer Müslüman ülkeler Amerika'nın politikalarına destek veriyorlar. Uluslararası güç odaklarının planlarını boşa çıkaracak ve onların karşısında güçlü bir şekilde direnecek sadece Türkiye ve onun cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kaldı. Eğer AK Parti 24 Haziran seçimlerinden güçlü çıkmazsa kaybeden Türkiye olacak, kaybeden bütün Müslüman coğrafya olacak." diye konuştu.

DEV PROJELERE DEĞİNDİ

Türkiye'nin AK Parti iktidarıyla refah ortamını yakaladığını ifade eden Başkan Genç, son 15 yılda hayata geçirilen büyük projelere değindi. Başkan Genç, "Türkiye'de yapılanlar ortada. Cumhuriyet tarihi boyunca yapılan hizmet ve projelerin toplamından daha çok projeyi hayata geçirdik. Bir Marmaray, bir Yavuz Sultan Köprüsü, bir Osman Gazi Köprüsü kolay yapılmıyor. Dünyanın en büyük havalimanı olacak olan 3. havalimanını yakında hizmete girecek. Dünyanın en uzun köprüleri arasında yer alacak olan Çanakkale 18 Mart Köprüsü'nün temeli atıldı. Dünya bankasının verilerine göre Türkiye dünyada büyük projeleri hayata geçiren ilk üç ülke arasında yer alıyor. Trabzon'da da yapılacak olan şehir hastaneleri Türkiye'ye sağlıkta çağ atlatacak. Artık hastane kuyruklarında beklemek yok. Parası olmadığı için hastalar hastanelerde rehin tutulmuyor. Avrupa'nın en büyük şehir hastanesi Bilkent Şehir Hastanesi hizmete açıldı. Perspektifi, azmiyle ve önderliğiyle bu devasa yatırımları Türkiye'ye kazandıran Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a Trabzon olarak güçlü bir şekilde sahip çıkmalıyız. Yoksa statükocu zihniyetin tekrar iktidarı ele geçirebilir. Askeri vesayeti, bürokratik oligarşiyi ve devlet içindeki yasadışı bütün yapılanmaları ortadan kaldıran AK Parti'nin bundan sonra da Türkiye'ye yapacağı çok hizmet vardır. Bu yapılanlar, yapacaklarımızın teminatıdır. O nedenle her zamankinden daha fazla iktidarımıza sahip çıkmalıyız." ifadelerine yer verdi.