Kaymakam Hatipoğlu'nu Ortahisar Kaymakamlığına atanmasından dolayı tebrik eden Genç MÜSİAD Başkanı Kalkışım "Ortahisar Türkiye'nin nüfus ve imkan bakımından iyi noktalarda olan bir ilçesi. Bu imkanlar ile birlikte Ortahisar'da çok güzel çalışmalar yapacağınıza inanıyoruz. Bizlerde Genç MÜSİAD olarak her zaman sizlerin desteğiyle bu güzel çalışmalara destek vermek istiyoruz."dedi. 

Genç MÜSİAD'ın çalışmaları hakkında Kaymakam Hatipoğlu'na bilgi veren Kalkışım Genç MÜSİAD olarak Ortahisar'da aktif olarak çalışmalar yaparak sosyal sorumluluklarını yerine getirmek istediklerini belirtti. 
Genç MÜSİAD olarak sosyal sorumluluklara çok önem verdiklerinin altını çizen Kalkışım konuşmasına şöyle devam etti: "Öncelikle Ortahisar ilçemizin ihtiyaçları doğrultusunda sosyal sorumluluk projeleri, fizibilite çalışmaları ve genç girişimcilerinin yetiştirilmesi için yapacağımız çalışmalarda bizlere gerekli desteklerin verilmesini istiyoruz. Bize verilen destekler ile birlikte çok güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyoruz. Sosyal çalışmalar daha çok gönüllülük üzerinden yürüyor. Daha güzel bir şehir için gönüllülüğün önünü açmak gerekiyor. Bu manada bizlere verilecek olan destek güzel sonuçların anahtarı olacaktır."

Genç MÜSİAD'ın Trabzon'a yeni genç girişimciler kazandırılması noktasında önemli bir görevi olduğunun altını çizen Kalkışım "Genç MÜSİAD'ın MÜSİAD ilkeleri doğrultusunda genç iş adamlarının yetiştiği bir okuldur. Bizler ülkesine milletine milli ve manevi duygulara hassas insanlar iş adamları yetiştirme gayretindeyiz. Bizler yalnızca ticari kaygılar ile değil Milli ve manevi sorumluluklar ile hareket ediyoruz. Yapmış olduğumuz etkinlikler ile bu hassasiyetlerde iş adamlarının yetişmesine katkı sağlamaya çalışıyoruz." 

Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu da Genç MÜSİAD'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek Genç MÜSİAD'ın yapacağı sosyal sorumluluk faaliyetlerini destekleyeceklerini söyledi.  Ziyaret Genç MÜSİAD Başkanı Kalkışım'ın Kaymakam Hatipoğlu'na İstiklal Marşının Orjinal yazılı tablosunu hediye ederek toplu fotoğraf çekimi son buldu.