Genç Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği GENÇ MÜSİAD,  3. Bölge “Bölgesel İstişare Toplantısı” Trabzon’da yapıldı.  

Programda 3T (Tanı, Tanıştır, Ticaret Yap), B2B (Yüz yüze görüşme) toplantıları yapılarak programa şube başkanları ve başkan yardımcıları toplantısı ile devam edildi.

Söğütlü Hayal Vadisi’nde düzenlenen toplantıya MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Ali KAAN,  Genel Merkez Yurtiçi Teşkilatlanma Birimi Başkanı Muhammed Cem ÇEKEREK, Teşk. Bir. Baş. Yrd. Bahadır YILMAZ, Sektör Kur. Baş. Yrd. Hasan KARACA, Genç MÜSİAD Şube Başkanı Fatih GARİP, 3.bölge şubeleri Rize, Erzurum, Yozgat, Samsun, Sivas şubelerinin Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri katılım sağladı. Genç Müsiad Trabzon şubesi, Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek 'Bölgesel İstişare Toplantıları' projesini faaliyete geçirdi.

GENÇ MÜSİAD Şube Başkanı Fatih GARİP; amacımız yakın illerdeki şubelerimizdeki üye potansiyelimizi ilişkilerimize ve ticarete yansıtarak, bölgemize ve ülkemize ekonomik olarak güç katmaktır. MÜSİAD’ın gençlik kolu olan GENÇ MÜSİAD, teşkilatlanmasını artırarak yurt içinde 53, yurtdışında 25 şubesiyle  giderek güçlenmektedir. Şube artışlarının olumlu olarak değerlendirilmesi için , bu tür programların daha da geliştirilerek yapılması gerekmektedir.3T (Tanı, Tanıştır, Ticaret Yap) programımız Genç Müsiad ın ticaretimizi geliştiren en önemli projesidir, şeklinde konuştu. 

Programın ardından şehir içinde Ayasofya Camii, Ortahisar Camii ve bölgesindeki tarihi yerler ve 14 Temmuz Pazar günü Uzungöl ve 7 göller gezintisiyle Trabzon un belirli gölgesinde doğal güzellikleri gezdirilerek, ilimizdeki turizm sektörünün durumu ve yatırım fırsatları da anlatıldı.