Başkan Muhammet Kalkışım, Başkan yardımcıları Sefa Baysal, Cüneyt Mert Sümer, Mustafa Yıldırım ve Ümit Yazıcı Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut, Başkan Yardımcısı Altuğ Atalay ve Yönetim Kurulu Üyesi İpek Cansel Şahin ile bir süre sohbet ettiler.

Yeni Başkan Muhammet Kalkışım, ‘Trabzon’un sorunlarının çözümüne katkı sunmak istiyoruz. Bunu yaparken de basının önemini biliyoruz. Hem çalışacağız hem de çalışmalarımıza kamuoyunu ortak edeceğiz. Trabzon hareketli ve sürekli olarak kendini geliştiren ve yatırım alan bir kent. Yeni yatırımlara da ön açmak için çalışacağız’ dedi.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut ise ülke için bölge için Trabzon için genç girişimcilerin önemine değinerek, ‘Trabzon’da gelecek sizin. Hepiniz kendi alanlarınızda başarılı birer mühendis ve iş adamısınız. Trabzon’un kalkınmasına yönelik yapacağınız her harekette bilin ki Trabzon basını yanınızda’ diye konuştu.

Başkan Yardımcısı Altuğ Atalay da, iş dünyasının zor bir dönemden geçtiğini, bu nedenle atılacak her türlü adımın desteklenmeye değer olduğunu kaydetti ve gençlere basınla iletişimi kesmeyin tavsiyesinde bulundu.