Trabzonspor’un en eski ve tarihi kulüplerinden   Trabzon idmanocağı yüzme branşının da kış spor okulu faaliyetlini tüm hızıyla sürdürüyor. Futbol başta olmak üzere voleybol ve basketbol branşların da birçok milli ve profesyonel sporcu yetiştiren kulüp,  geçen yıl yüzme branşını da bünyesine ekleyerek Olimpiyatlarda ülkemizi temsil edecek olan sporcuları yetiştirmeyi hedefliyor.
 
250 SPORCU EGİTİM GÖRÜYOR
Ozan Sağlam antrenörlüğünde yetiştirilen yüzücülerin 50’si lisanslı 30’u lisans adayı olmak üzere yeni katılımcılarla beraber toplamda 250 sporcuyu kulüp bünyesinde bulunduruyor. Yüzme antrenörü Ozan Sağlam sporcularına, spor ahlakını ve disiplinini aşılayarak sıkı bir şekilde çalıştıklarını ve hedeflerine en kısa zamanda ulaşarak Ülkemize birincilikle dönen sporcuları yetiştireceklerini söyledi. 

8 ANTRENÖR ÇALIŞIYOR
Mehmet Akif Kapalı Yüzme Salonu’nda haftanın  6 gününde faaliyetlerini sürdüren İdmaocağı’nda 8 antrenör görev yapıyor. Baş antrenör Ozan Sağlam yönetiminde Turay  Çakır (Gelişm Grubu Sormlusu), Onur Mutlu (Gelişim Gurubu), Çağrı Yılmaz ( Gelişim Gurubu),  Büşra Erdem ( Altyapı Sorumlusu),  Seher Sümer (Altyapı), Ceren Cinal (Altapı) ve Berkay Türkel (altyapı)  gibi isimler yer alıyor.

İdmanocağı Spor Kulübü  Başkanı Mehmet Öz, yüzme spor okulundaki branş sorumluluğuna Kamil Anahar’ı getirdiklerini belirterek, ‘ Yüzme de de önemli başarılara imza atacağız’’ dedi.