Güce İlçe kırsalında arama tarama faaliyetlerini sürdüren güvenlik güçleri, bu sabah Kavaklıbel mevkisinde bir grup bölücü terör örgütü mensubu ile karşılaştı. Çıkan çatışmada Konyalı Jandarma Uzman Çavuş Ali Cevizci (24) şehit oldu.

Şehidimizin acı haberi Konya'nın Ilgın ilçesinde yaşayan ailesine verildi. Haberi alan anne Fadime ile baba Mehmet Cevizci büyük acı yaşadı.

Şehidimizin baba ocağına Türk bayrağı asıldı.

3 yıldır asker olan Şehit Ali Cevizci'nin evli olduğu ve bir buçuk yaşında bir çocuğu olduğu öğrenildi.

Atiker Konyaspor Kulübü de şehidimizin için yayımladığı mesajında, "Giresun’un Güce ilçesinde güvenlik güçleri ile bölücü terör örgütü mensupları arasında çıkan çatışmada Konyalı Jandarma Uzman Çavuş Ali Cevizci’nin şehit olduğunu büyük bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayız.
Kahraman evladımıza Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve aziz milletimize baş sağlığı diliyoruz." ifadelerine yer verdi.

Giresun’un Güce ilçesi kırsalında güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ali Cevizci, düzenlenen törenle memleketi Konya'ya uğurlandı. 
Giresun'un Güce ilçesi kırsalında teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ali Cevizli’nin naaşı, Jandarma Bölge Komutanlığı'nda düzenlenen askeri törenin ardından memleketi Konya’ya uğurlandı. Törende saygı duruşunun ardından şehidin özgeçmişi okundu. Giresun Müftüsü Muhittin Oral’ın okuduğu duanın ardından şehit Uzman Çavuş Cevizli’nin naaşı ambulansa konularak, memleketi Konya'ya gönderilmek üzere Ordu-Giresun Havaalanı’na götürüldü. 
Törene Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Jandarma Bölge Komutanı Giresun İl Jandarma Alay Komutanı Albay Bahattin Murat Yakın, Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun, kamu kurum ve kuruluşlarının

idari amirleri ve askeri erkan katıldı.