Atatürk Meydanı ve bir alışveriş merkezinde açılan organ bağışı stantlarının yanı sıra, resmi kurum ve kuruluşlar ziyaret edilerek organ bağışında bulunmaları isteniyor. İl Sağlık Müdürü Dr. Cengiz Cindemir’in bizzat üzerinde durduğu organ bağışı çalışmasında, vilayet Binasında görev yapan bazı birim ve daire müdürlerinin organ bağışı yapması sağlandı.

Şube Müdürü Murat Turan, Sağlığın Geliştirilmesi Birimi Sorumlusu Hüseyin Bıçakçı, Sağlığın Geliştirilmesi Şubesinde görev yapan Hemşire Ebru Güzel Turan, Ebe Fatma Yüzgüleç ve Basın Halkla İlişkiler Biriminden Enver Günaydın’la birlikte Valilik Birimleri ve bazı kurumları ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Dr. Cengiz Cindemir, Valilik Özel Kalem Müdürü Hüseyin Özdemir, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Cahit Akdoğan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Recep Demir ile Kültür ve Turizm Müdürü Emin Yılmaz’a organ bağışı yapmaları talebinde bulundu.

Ziyaretleri sırasında organ bağışının önemi üzerinde açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Dr. Cengiz Cindemir’i dinleyen Valilik Birim Müdürleri ve İl Müdürleri, hiç tereddütsüz organ bağışında bulundular.
Organ bağışında bulunan müdürler, organ bağışı kartlarını İl Sağlık Müdürü Dr. Cengiz Cindemir’den aldılar.