36. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu, İpragaz’ın geleneksel desteği ile koşuldu. Bu önemli kent koşusunda Her Çocuk Bir Umuttur Derneği için bağış toplayan GO Runners takımı, önemli bir başarıya imza attı. 

Türkiye’nin en önemli kent koşularından biri olan 36. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu 550 atletin, ilk kez düzenlenen 10K koşusu ise 135 kişinin katılımı ile 21 Şubat Pazar günü koşuldu. Yarı maraton, hem İpragaz’ın hem de İpragaz’ın akaryakıt sektöründeki genç ve dinamik markası GO’nun desteği ile gerçekleştirildi. 

İpragaz ve GO çalışanlarının gönüllü katılımlarıyla oluşan koşu takımı GO Runners bu önemli koşuya, 33 kişilik bir ekip ile Her Çocuk Bir Umuttur Derneği yararına katıldı. Aralarında 2 GO bayisinin de yer aldığı GO Runners ekibi, yarı maratonun katıldıkları 10K etabında aldıkları sonuçlarla, takım olarak önemli bir başarıya imza attılar. GO Runners’ın Her Çocuk Bir Umuttur Derneği’ne bağış toplamak amacı ile katıldığı maratonda İpragaz, GO Runners’ın topladığı miktar kadar destek sağlayarak, derneğe yapılacak bağışı ikiye katlayacak. 

Desteklerinden dolayı İpragaz’a ve GO’ya teşekkürlerini ileten Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’un tanıtımı için de önemli olan bu organizasyonu uzun yıllar sürdürmeyi hedeflediklerini belirttiler.