61SAAT HABER SERVİSİ - Göksu’ya bir tepki de Trabzon Ortahisar Belediye Meclisi İYİ Parti Grup Başkanı Davut Çakıroğlu’ndan geldi. 
Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Çakıroğlu, "Ülke olarak herkesin malumu, zor günlerden geçiyoruz.
Her zamankinden çok kardeşliğe, kucaklaşmaya, hukuka, adalete, eşitliğe ihtiyacımız olan bugünlerde maalesef bir türlü yönetemediğimiz, eğitemediğimiz iktidar partisi ve yandaşlarının nefret diliyle uğraşmaktayız...
Ektikleri düşmanlık tohumları, kardeşliğe sıktıkları kurşun yetmezmiş gibi her gün yeni saldırılar, itham ve iftiralarla bizim sinir uçlarımıza dokunmaya devam etmektedirler.
Ya sabır diyerek tahammül ettiğimiz hadsizlikler maalesef sabır duvarımızı yıkmakta, tahammül eşiğimizi aşmaktadır.

GÖKSU İÇİN BİR TALEBİMİZ YOKTUR
Muhalefet kesiminin uğradığı fiili saldırıları sahiplenen, failleri koruyan hatta saldırganların ellerini öpenlerden Esenler Belediye Başkanı ve AKP Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Tevfik Göksu için bir talebimiz yoktur. Bizim telkin ve tavsiyemiz milletimiz nazarında bütün kamuoyunadır.
Özellikle vurgulamaya çalıştığımız gibi bu tetikçiler milletin kardeşliğine kurşun sıkmaktadır.
Bu oyuncaklar, zamanında oyuncak hamur misali ellerinde şekillendikleri ve pek” ifadelerini kullandı. 

TRABZON NEZDİNDE BÜTÜN VATANDAŞLARIMIZI...
Çakıroğlu, sözlerine şu şekilde devam etti:
"Bu proje, ülkeyi bölme ve milleti birbirine kırdırma projesidir.
Bugün hiç kimse "Tevfik nereli" diye sormuyorken Tevfik'in çıkıp ülkenin çimentosu olan Trabzon ve Trabzon nezdinde bütün vatandaşlarımızı aidiyeti, ismi üzerinden bölücülük yapması abesle iştigalden öte alçaklıktır, ihanettir.
Dokunun fetönün siyasi ayağına derken tam da bunları anlatmaya çalışıyorduk. Her parti için türlü ithamlarda bulunan Akp ve yandaşları gözlerinin içine giren, hücrelerine işleyen bu yapı mensuplarını korumak için güçlü bir çaba sergilemektedir. Bu tavır ve tutarsızlık "hala beraber yürüyorlar" algısını her geçen gün kamuoyu nazarında güçlendirmektedir.
Yine göreceksiniz ki Akp ve yandaşları Tevfik'i sahiplenecek, birileri de elini öpmek için sıraya girecektir.
Bu ülkenin bunca sıkıntıyı bize yaşatan, ekonomik ve siyasi olarak ülkeyi uçuruma götüren bu güruha daha fazla tahammül edecek gücü yoktur.
Hala bunca vebal boyunlarındayken pişkince milletin huzurunda olabilmeleri, konuşabilmeleri, yalan dilini kullanabilmeleri "çok anlaşılır"...
Kınamak ve yetkilileri göreve davet etmek isterdik ancak bir anlamı olduğunu düşünmüyoruz..
Yüzüne tükürsen çok şükür diyecek bir zevata diyeceğimiz şu ki hak er ya da geç tecelli eder, hukuk hakim olur ve hüküm adil olur..!”