61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon Büyükşehir Belediyesinde 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin ardından, bir çok üst düzey isim görevden alındı. Başkanlığa AK Parti’den Murat Zorluoğlu’nun seçilmesinin ardından ilk olarak Genel Sekreter ve Yardımcıları, ardından da Daire Başkanları ile Şube Müdürleri görevden alındı ve yerlerine yeni atamalar yapıldı. 
Görevden el çektirililenler arasında Kurucu Kadın Kolları Üyeleri ile Gençlik Kolları üyelerinin de bulunması AK Parti Trabzon İl Teşkilatını karıştırdı. Görevden almaların devam etmesi sonrasında bir çok partili yönetime istifa dilekçelerini verdi. 
İstifa dilekçeleri verenler arasında bir İl Başkan Yardımcısı olduğu da belirtilirken İl Yönetiminin bu dilekçeler sonrasında ne yapacağı ise merak konusu. 
Hatırlanacağı üzere Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorloğlu, seçildikten sonra çalışacağı yönetimini oluşturmak için eski başkan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu döneminde atanan bir çok ismi görevden almış ve bu isimler belediyede farklı uzman veya farklı görevlere atanmıştı.