DoubleTree by Hilton Trabzon mutfağının profesyonel aşçı şefi tarafından bizzat hazırlanan “karalahana çorbası, kuymak, levrek buğulama, Trabzon güveci, fasulye diblesi, fasulye turşusu kavurması, kaygana ve laz böreği “ gibi özellikle Trabzon mutfağına özel lezzetlerden oluşan menü Mehmet Yaşin’den tam not aldı.

Uluslararası standartlarda hizmet veren Hilton markasının Trabzon’da yerel değerleri de her açıdan muhafaza ederek yer almasından duyduğu gururu dile getiren Yaşin dünya mutfağının yerel mutfakla olan kaynaşmasının ortaya çıkardığı lezzet zenginliğine hayran olduğunu belirtti.

DoubleTree by Hilton Trabzon'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

''Gezilerinde “damak çatlatan” pek çok lezzetle tanışma imkanı bulmuş olan Sayın Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal’ın takdirini ve tam notunu Trabzon mutfağımızla almış olmaktan mutluyuz. Şehrimize ve otelimize renk katacak bir sonraki molasını sabırsızlıkla bekliyoruz. Programı 20 ekim Cumartesi 18:25 , 00:45, 23 ekim Salı 14:15 , 22:45, 27 Ekim Cumartesi 12:35, 2 Kasım Cuma 16:00 ve 4 Kasım Pazar 18:20 , 00:45 saatlerinde BEINGURME kanalında izleyebilirsiniz. Bizi sosyal medya hesaplarımızdan da takip edin! Facebook adresimiz: @DoubletreeHiltonTrabzon Instagram adresimiz: @Doubletreetrabzon''