Avrasya Üniversitesi Meslek Yüksekokulu’nun organize ettiği bilek güreşi turnuvası, üniversitenin  Pelitli yerleşkesinde yapıldı. İki gün devam eden müsabakalara 60 sporcu katıldı. 50, 60,70,80,90,+90 sikletlerde ve eleme usulü yapılan müsabakalara Avrasya Üniversitesi öğrencileri de büyük ilgi gösterdi. Avrasya Üniversitesi Meslek Yüksekokulu’nun düzenlediği turnuva  sonunda dereceye giren sporculara Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Seda Öztürk tarafından başarı belgesi verildi.

Turnuvaya 110 kiloda  Dünya beşincisi Cahit Kahriman, 100 kiloda Dünya  beşincisi Sahip Çağlar, Türkiye master kategorisi üçüncüsü Erkin Çimşit, Bilek Güreşi ve vücut geliştirme il temsilcisi Ömer Şahap Eyüpoğlu’da katıldı.

Öztürk, konu hakkında verdiği demeçte üniversitelerde sosyal ve kültürel faaliyetlerin önemine vurgu yaparak, ‘’Bizler Avrasya Üniversitesi Meslek Yüksekokulu olarak öğrencilerimize verdiğimiz teorik eğitimin dışında öğrencilerimizi uygulamalarla da iş ortamına hazırlıyoruz. Bunun yanı sıra, onları spor, sosyal ve kültürel faaliyetlerle de günlerini okulumuzda en iyi şekilde geçirmelerini sağlıyoruz. Bu güne kadar yapılmamış farklı, sıra dışı faaliyetlerle öğrencilerimizi buluşturuyoruz. Genellikle geri dönüşler çok pozitif oluyor. Bu arada organize ettiğimiz bu önemli faaliyete tam 60 kişi başvurdu. Bilek Güreşi turnuvamıza katılan tüm sporculara ve ilgi gösteren, salonumuzu dolduran tüm öğrencilerimize teşekkür ediyorum’’dedi.