25 Mart Cuma günü açıklanan resmi sonuçlar neticesinde 2 öğrencisinin toplam 8 farklı puan alanında Türkiye genel sıralamasında ilk 500 içinde, toplamda 13 farklı puan alanında ise ilk 1000 içinde olduğu belirlendi.

Öğrencilerin yüksek sıralamalarla LYS’ye girme hakkı kazanmalarının neticesinde  Okul Müdürü Tarık TÜRKER “ Dört yıl boyunca öğretmenlerimizin gayretiyle öğrencilerimiz yoğun bir hazırlık dönemi geçirmektedirler. 9-10-11. sınıfta HKS (Haftalık Kontrol Sınavı) ile öğrencilerimiz bilgilerini her hafta tekrar etmekte ve pekiştirmektedirler. 9 ve 10. sınıflara dönemde 2, 11. sınıflara on beş günde bir yapılan deneme sınavı ile genel durumları takip edilmektedir.

Cuma akşam okulu, ROS (Randevulu Ofis Sistemi) ve RDS (Randevulu Ders Sistemi) ile öğrencilerin sorularını çözme ve konuların tekrar edilerek pekiştirilmesi noktasında öğretmenlerimiz destek olmaktadır. Verilen ödevler, öğretmen görüşleri, öğrencinin ders durumu vb. öğrenciye dair her şey haftalık verilen “Gülkarnem” ile velilerimize ulaştırılmaktadır. Ayrıca dileyen ve uzakta olan velilerimiz 
http://www.gulbaharhatun.k12.tr/ adresimizden kendilerine özel şifre ile “Gülkarnem”e  dair  tüm bilgilere ulaşabilmektedirler. Bu yoğun çalışma neticesinde son sınıfa ulaşan öğrencilerimizin 11. sınıfta başlayan akademik eğitimleri tüm hızıyla devam ettiler.

“Kariyer Günleri” ile çeşitli üniversitelerin akademisyenleri ile tanışan, üniversite eğitimini ve bölümleri birinci ağızdan tanıma fırsatı yakalayan öğrencilerimiz, geleceğe daha aydın ve daha umutla bakabilme ufku yakaladılar. Bu aydın geleceğe sağlam adımlarla ilerleyebilmeleri için yoğun çalışma programları, konu tekrarları ve denemeler hız kazandı. 25 adet YGS denemesi yapılarak bu denemelerin bir kısmı Türkiye geneli okundu. Öğrencilerimize salı ve çarşamba günleri ROS ve RDS ile öğretmen desteği sağlandı.

Sınava iki hafta kala yapılan seri denemelerin çözümleri denemenin akabinde yapıldı. Hafta sonları iyileştirme dersleri ile öğrencilerin hazırbulunuşlukları en üst seviyeye çıkarılması amaçlandı. Elde ettikleri hazırbulunuşlukla  üstün performans sergileyen 62 öğrencimiz LYS’ye girme hakkı kazandı ve 3 öğrencimiz 13 farklı puan alanında Türkiye derecesi yaparak bizleri onurlandırdı. Tüm öğrencileri kutluyor, emeklerinden dolayı öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.