61SAAT HABER SERVİSİ - CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman, Gülcemal Dolgu alanında güvenlik sorunu olduğunu yazdı. 

Oyman, bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Trabzon’un Ortahisar İlçesi Beşirli Sahilinde yapılan Gülcemal Dolgu alanının kuş bakışı çekilmiş fotoğrafını paylaşarak, şantiye çıkışında dayısına kamyon çarptığını ifade etti. 
Oyman, “Gülcemal şantiyesinde güvenlik sorunu olduğu açıktır. Yürüyüş yolu üzerinde bulunan şantiye çıkışında Dayım’a kamyon çarpmıştır; çok şükür sağlık durumu iyidir.

Dün gerçekleşen olay sonrası Sahil yolundan Beşirli mahallesi akıllı kavşağına bağlanan yol üzerinde şantiye giriş ve çıkışının bulunmasının tehlikeli olduğuna varılmalıdır diye düşünüyorum. Yaşanan olay sadece sürücü zaafiyeti değil belediye şantiyesinin iş güvenliği eksikliği ve şantiyeye böyle bir yol bağlantısıyla çıkış izninin verilmesidir. Yürüyüş yapan yayaların yolu üzerinde olan, sahil yolunun yoğunluğuna çıkış yapan bu bölgenin düzeltilmesi gerekmektedir.

Bu vesileyle şantiye alanına rahatlıkla girebilmekte olduğunu da dile getirebiliriz, içeride herhangi bir güvenlik bulunmamaktadır. Bu durum iş sağlığı ve güvenliğini de yok saymaktadır. Daha büyük problemler yaşanmadan önlemler alınmalıdır” ifadelerini kullandı.