61SAAT HABER SERVİSİ - Show Tv’nin reyting rekorları kıran programı Güldür Güldür’de dün akşam Trabzonlu katılımcı anlattıkları ile kahkahaya boğdu. Programda Ali Sunal’ın, “Hiç yanında büyük meblağ bir parayla dolaşmak zorunda olan oldu mu?” sorusuna Trabzonlu katılımcı Onur, 2-2 berabere biten Beşiktaş – Trabzonspor maçında yaşadıklarını anlatarak cevap verdi. Sözlerine ilk olarak  “Trabzonluyum, Trabzonsporluyum” diyerek başlayan Trabzonlu izleyici, “Çok yakın zamanda burada Beşiktaş - Trabzonspor maçı vardı. Bende Trabzon’da ticaretle uğraşıyorum.

Mağazama ürün almak için gelmiştim. Küçük bir sırt çantasında nakit parayla geldim. Bana göre yüksek bir meblağ ama sizlere göre küçük olabilir...” dedi. Bu sözler üzerine salon kahkahaya boğulurken bir taraftan destek alkışları geldi. Bunun üzerine ilk olarak Ali Sunal’da gülerek, “Durup dururken bana niye bulaştınız” ifadelerini kullandı.

Bunun üzerine, Trabzonlu izleyici “Beşiktaş’tayım kendi deplasmanda hissettim” dedi. Ardından hikayesini anlatmaya devam eden izleyici, “Beşiktaş maçına geldim. Trabzonspor tribününde yer yoktu. Sırt çantası dolu parayla Beşiktaş tribününe girdim. 50 bin TL’ye yakın parayla stada girmek zorunda kaldım. Fakat Beşiktaşlıların içinde maçı izliyorum. Zaten sırt çantasını çevirip önümde tutuyorum. Bütün tribünler ayakta hiç kimse oturmuyor. Bende onlara ayak uydurmak zorunda kalıyorum. Beşiktaş gol atıyor sevinmiyorum, biz gol atıyoruz sevinmiyorum.  Sıkıntısız çıktık oradan...” dedi.

NOT: TRABZONLU İZLEYİCİNİN KONUŞMASI 1:21:45'DE BAŞLIYOR...