Heryıl sahneye koyduğu oyunları yazım atölyesinde hazırlayan Gugulumdakiler Tiyatrosu 3 Kasım 2017 yılında izleyiciler ile buluşmasının ardından 2 farklı oyun ile 30 gösterim düzenleyerek 7 bin izleyiciye ulaştı. Şükrü Üçüncü’nün kaleme aldığı Herkes Oyuncu ile Kanlı Gömlek adlı tiyatro oyunlarını Mayıs içerisinde Ankara’da 2’şer kez oynayan Gugulumdakiler ekibi bu yıl ki sanat sezonunu kapatmış oldu.

Sezon ile alakalı değerlendirme yapan Kanlı Gömlek oyunun yönetmeni ve tiyatronun en deneyimli ismi KTÜ Profesörlerinden Hüseyin Sabri Kurtuldu, “ Verimli bir sezon geçirdik. Bu yıl iki farklı oyun ile birlikte izleyicilerin karşısına çıktık. Biri güldürü diğer ise, trajediydi. Trabzon’da grubumuzun bir karşılığı var bu nedenle izleyici bulmada zorlanmıyoruz. Diğer illerin ardından Ankara’da sezonu noktaladık. Oyuncu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İzleyicilerimizi özleyeceğiz önümüzdeki sezonu yani Eylül ayını iple çekeceğiz.”dedi.

Gugulumdakiler ekibinin deneyimli kostüm ve makyajcısı Elvan Hayali Demirci, “ Uzun yıllardır bu grup ile birlikte sahnelere çıkmaktayım. Özellikle bu yıl bir kenetlenme ile birlikte sezonun sonuna geldik. Burada ki oyuncular benim birer parçam, onları bir daha ki yıla kadar özleyeceğim.”ifadelerine yer verdi. Gugulumdakiler Tiyatrosu bu yıl Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAY – KUR) ve Ortahisar Belediyesinin desteği ile sanat sezonunu tamamladı.