Cephanelik Restaurant’taki yemeğe Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Genel Başkanı İlyas Demirci, TÜRKSOY Genel sekreteri Düysen Kaseinov, Kültür ve Turizm eski Bakanı Namık Kemal Zeybek ve konuklar katıldı.
Yemekte bir konuşma yapan Başkan Gümrükçüoğlu Trabzon’da yapılan Mimar Sinan Uluslararası Proje olimpiyatları için kente gelen misafirleri ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tarih, uygarlık ve kültür kenti Trabzon’da organize edilen Türk Dünyası Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik kurultayı’nın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Başkan Gümrükçüoğlu, kurultayın Trabzon’da düzenlemesinde katkıları olan Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Genel Başkanı İlyas Demirci ve TÜRKSOY Genel sekreteri Düysen Kaseinov’a ‘Hizmet Beratı’ takdim ederek teşekkür etti. Demirci ve Kaseinov, Trabzon’da gördükleri misafirperverlikten dolayı Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür ederken, Kaseinov, Başkan Gümrükçüoğlu’na Kazakistan’ın en önemli ve özel giyeceği olan Çapan’ı hediye etti.