61SAAT HABER SERVİSİ Trabzon Büyükşehir Belediyesinde dikkat çekici iddia CHPli Üye Cahit Erdem, Bu planları ihale yaptık. İhale neticesinde bir yüklenici aldı yapıyor. Bana Wathsaptan konu attılar. Ankarada 4. Ağır Ceza Mahkemesinde bu plancımızla ilgili FETÖ ile ilgili bazı ifadeler kullanıyorlar. Bu plancı arkadaşlar ve onların verdiği yükleniciler ile ilgili ilgili birimlere yazı yazıp FETÖ ile bir bağlantısı olup olmadığı konusunda araştırma yapmamız gerektiğini düşünüyorum. Böyle iddialar var dedi.

Bunun üzerine Başkan Gümrükçüoğlu, konunun araştırılması için gerekli birimlere talimat verdi. Bu sırada Size bir itirafta bulunayım diyen Başkan Gümrükçüoğlu, 15 Temmuzun ardından bütün belediye personelini soruşturduğunu açıkladı.

Gümrükçüoğlu, Ben 15 Temmuz sonrasında hizmet satın alma dahil bizde kim çalışıyorsa, hepsini 4 yere sormuşumdur. Bunlardan biri TMSF.. Hangi bankada ne hesabı vvar. Emniyet, valilik bütün personeli taramışımdır. Açık söyleyeyim size

Bunu da şimdi bakın. Ne varsa bakın.

Öyle bir şey olsaydı devletin mekanizmaları, istihbarat, olmayanı yok. Sade biz değiliz. Biz üstümüze düşenin fazlasını o zamandan itibaren yapmışız. O zamanda bir işi vermişsek malumuz vermeden onun soruşturmasını yapıyoruz.

Bir ihaleye çıkıldı biri bir şey aldı soruşturması yapılıyor, sağlam olduğu düşünülürse hükmedilirse öyle veriyoruz dedi.