Trabzon Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Pehlivan ve yönetim kurulu üyeleri Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu ziyaret ederek, Trabzon’da sanayi sitelerinin büyük ölçekli işyeri ihtiyaçlarına dair bir araya toplanması için yaptıkları girişimler hakkında bilgi verdi. 
Başkan Gümrükçüoğlu her zaman girişimcilerin, sanayicilerin ve esnafın yanında olduklarını ifade ederek, Trabzon’daki sanayi esnafının daha iyi şartlarda hizmet verebilmesi için destek olduklarını söyledi.

Oda Başkanı Pehlivan bu teşebbüsleri için kooperatif kurma çalışmalarının sürdüğünü beyan etti. Başkan Gümrükçüoğlu, “Bunun için kooperatif kurmanın doğru ilk adım olduğunu, söyleyerek sonrasında kooperatif vasıtasıyla yer almadan önce alınması düşünülen yerin imarını Büyükşehir’e sorun. Büyükşehir olarak sanayi sitesi için gerekli imar düzenlemeleri üzerinde çalışmalar yapalım, yapılabilecekler üzerinde görüş alışverişinde bulunalım. Büyükşehir olarak her zaman esnafımızın yanındayız” ifadelerini kullandı.

Trabzon Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Pehlivan desteklerinden dolayı Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür ederken, “1000’in üzerinde üyemiz var. Üyelerimiz sanayi sitelerinin esnafları. Daha rahat ve kapasiteli ortamlarda vatandaşlara hizmet vermek bir çalışma yürütüyoruz. Bu noktada Büyükşehir Belediyesi’nin de desteğine ihtiyacımız var. Bu projeye sizlerin olumlu olarak yaklaşması bizleri mutlu etti.” ifadelerini kullandı.