Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu, Büyükşehir Belediyesi ve Vakfıkebir Belediyesi meclis üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda Başkan Gümrükçüoğlu, Vakfıkebir’e en iyi hizmeti vermek için gayret gösterdiklerini söyledi.

Muhtarlarla yaptığı değerlendirme toplantısında Vakfıkebir’de büyük bir hizmet seferberliği başlattıklarını dile getiren Gümrükçüoğlu “Trabzon’un büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla birlikte tüm ilçelerimizin, tüm mahallelerimizin sorunlarını ortadan kaldırmak için büyük bir hizmet seferberliği başlattık. Vakfıkebir ve diğer tüm ilçelerimiz bu çalışmalarımızdan nasibini almıştır. Bu hizmetlerimiz ilerleyen yıllarda katlanarak artacaktır. İnşallah bu şekilde her yıl sürdüreceğimiz çalışmalarla ilçelerimizin sorunlarını ortadan kaldıracağız” diye konuştu.

Başkan Gümrükçüoğlu, “Vakfıkebir’de bu yıl şimdiye kadar 8 bin ton asfalt serdik. Hedefimiz 15 bin ton. 6 bin m3 asfalt beton serdik. Betonlama çalışmaları devam ediyor. Bunu da 8 bin m3 çıkaracağız. Yapımı tamamlanan ve devam eden su ve kanalizasyon projelerinin toplam bedeli ise yaklaşık 30 milyon TL tutarında” ifadelerini kulandı.

Muhtarların istek ve sorunlarını da dinleyen Başkan Gümrükçüoğlu ülkede istikrarın ve huzurun devam etmesi ile birlikte hizmetlerin katlanarak artacağını da sözlerine ekledi.