Programa Ak Parti Trabzon Milletvekilleri Adnan Günnar, Bahar Avyazoğlu, Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Ak Parti Eski Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, İlçe Belediye Başkanları, Ak Parti İlçe Başkanları’nın yanı sıra Ak Parti’nin kuruluşundan itibaren görev almış teşkilat mensuplarının tümü katıldı. 

REKLAM DEĞİL HİZMET YAPTIK

Programda konuşma yapan Başkan Gümrükçüoğlu 10 yıl boyunca hizmet için çalıştığını belirterek, “Hep şehrimiz için çalıştık. Reklamını yapmadan hizmet ettik. 10 yıl boyunca beraber yürüdük. Bazılarınız süre boyunca bana ve ekibime kırılmış olabilirsiniz, bizi sevmemiş olabilirsiniz ama inanın ki bizim size zerrece kırgınlığımız yok hepinizi çok seviyoruz. Kalbinizi kırmışsak, üzmüşsek affola” ifadelerini kullandı. 

REVİ: BU TABLO BİZİ MUTLU EDİYOR

Ardından konuşma yapan Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi yaptığı konuşmada, “Bu teşkilatlarımızla bir çok başarıya imza attık. Bu tablo bizi çok mutlu ediyor. Bir arada olmak bize yakışıyor. Pazar günü yine sandığa gideceğiz. Bu seçim çok önemli bir seçim. Evet her seçim bunu diyoruz ama inanın ki bu seçim çok farklı bir seçim. Liderimize büyük güç vermeliyiz. Yorucu bir seçim süreci yaşadık. 2 gün daha çalışıp pazar günü sandıklara sahip çıkacağız ve Ak Parti bayrağını daha güçkü şekilde dalgalandırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

AYVAZOĞLU: ORHAN BAŞKANIMIZ TECRÜBESİYKE ÖNEMLİ GÖREVLER ALACAKTIR

Ardından konuşma yapan Ak Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu seçimin önemine dikkat çekerek, “Bu seçim sadece bir yerel seçim değil Kürdistan’ı kurmak isteyen hainlere, ülkemizin doğusuyla batısını bölmek isteyenlere karşı yapılan bir seçimdir. Bunun için iyi karar vermeliyiz. Bu teşkilatlarımızın en alt kademesinden en üst kademesine kadar her bireyimiz çok değerli. Bu birlikteliğin yapamayacağı şey yoktur. 10 yıl boyunca şehre hizmet için dişini tırnağına takan Orhan Fevzi Gümrülçüoğlu başkanımıza canı gönülden teşekkür ediyoruz. Vefa yemeğini veda yemeğine çevirmek istemiyorum. İnanıyorum ki Orhan başkanımız tecrübesiyle birlikte devletimizin önemli kademelerinde görev yapacaktır” dedi.

GÜNNAR: BURADA HÜZÜN YOK

Son olarak konuşa yapan Ak Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar salondaki hüzün havasına dikkat çekerek, “Bugün burada hüzün havası gibi bir ortam var ama aslında böyle birşey yok. Burada müthiş bir birliktelik var. Müthiş bir tablo var. Herkesin emeği var. Katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum. Orhan başkanımıza da emeklerinden ötürü tüm teşkilatımız adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.