Iğdır kırsalında yapılan operasyonda 3 bölücü terör örgütü mensubu terörist ölü ele geçirildi, Mardin'de ise yola tuzaklanmış 1 tonluk el yapımı patlayıcı imha edildi. 
Iğdır kırsalında yapılan operasyonda 3 terörist ölü olarak ele geçirilirken, beraberinde 3 Kalaşnikof piyade tüfeği, 9 şarjör, 53 fişek, 2 el bombası, 2 el telsizi, 1 el dürbünü bulundu.
Gümüşhane Kürtün'de icra edilen operasyonda ise 1 el telsizi, 1 keskin nişancı tüfeği dürbünü, 500 metre kablo, 10 litre benzin, 3 tüp, 500 gram kubar esrar, 3 akü ile çeşitli yaşam malzemesi ele geçirildi.
Batman'da arazide bir adet el yapımı patlayıcı ve Mardin'de yola tuzaklanmış halde bir tonluk el yapımı patlayıcı bulunarak imha edilirken, Şırnak Beytüşşebap'ta icra edilen operasyonda 2 tabanca, 18 tabanca fişeği, bir tüfek (Mauser), bir kuru sıkı tabanca, 400 paket kaçak sigara ve bir av tüfeği ele geçirildi. Ayrıca, Şırnak kırsalında bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce kullanıldığı tespit edilen silah mevzisi, sığınak, barınak ve mağaralar, hava harekatı ile imha edildi.