Fevzi Hoca Meydan Şubesinde düzenlenene yemeğe AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş ile il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.


Yemeğin açılışında bir konuşma yapan İl Sosyal İşler Başkanı Faruk Kanca, teşkilatlarla her zaman birlik ve beraberlik içinde olduklarını söyledi. Kanca’nın ardından Maçka, Arsin, Yomra ve Merkez İlçe Başkanları birer selamlama konuşması yaparak teşkilat çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’a çok önem verdiğini belirterek, “Trabzon Başbakanımız gözbebeğidir. Başbakanımız Trabzon’dan çok memnun. Her platformda Trabzon teşkilatlarına olan memnuniyetini dile getiriyor. Biz de başbakanımızın bu memnuniyeti karşısında daha çok çalışarak önümüzdeki yerel seçimlerde Trabzon’un bütün ilçelerini ve büyükşehirimizi AK Belediyecilikle buluşturmalıyız. Trabzon’da Maçka, Yomra ve Beşikdüzü ilçelerini de AK Parti çatısı altına katacağız. 18 ilçemizi AK Parti’ye katmak için siz teşkilat mensuplarımıza büyük görev düşüyor. Elinizi taşın altına katarak çok çalışacaksınız, gidilmedik kapı, sıkılmadık vatandaş eli bırakmayacağız. AK Parti’nin yaptıklarını, yapacaklarını halkımıza anlatıp bütün belediyeleri partimize kazandırmalıyız” diye konuştu.


Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verirken, Büyükşehir konusunda teşkilatları bilgilendirdi. AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu Başbakan’ın önderliğinde AK Parti’nin çıtasının her gün yükseldiğini kaydederek, “Bizler bir fidanın güller açan dalıyız. AK Parti’mizin tohumu fidana dönüştü, bugün bu fidan git gide büyüdü ve ülkeye güzel hizmetler veriyor. Önümüzdeki yerel ve genel seçimlere daha çok kenetlenerek AK Parti’nin Türkiye ve Trabzon’daki başarılarını artırmalıyız. Halkımız artık AK Parti’ye yoğun ilgi gösteriyor” ifadelerine yer verdi.