AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Devlet Su İşleri(DSİ) Trabzon 22. Bölge Müdürü Adil Erdoğan Yaşaroğlu'nu makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

GÜNNAR: TRABZONUMUZ VE BÖLGEMİZ İÇİN GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPACAKLAR
A
K Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar beraberindeki İl Başkan yardımcıları Recep Çağılcı, Ekrem Üçüncü, İl Yönetim kurulu üyeleri Ayşegül Yılmaz ve Murat Güngör ile birlikte geçtiğimiz günlerde Devlet Su İşleri(DSİ) Trabzon 22. Bölge Müdürlüğü görevine atanan Adil Erdoğan Yaşaroğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında bir konuşma yapan İl Başkanı Adnan Günnar, Bölge Müdürü Adil Erdoğan Yaşaroğlu’na yeni görevinde başarılar dilerken Trabzon'da yapacağı çalışmalarda her zaman yanında olacaklarını ifade etti. Günnar sözlerini şöyle sürdürdü: "DSİ Bölge müdürümüz bundan sonra Trabzonumuz ve bölgemiz için güzel çalışmalar yapacaklar. Bizlerde siyasi irade olarak her zaman kendisinin yanındayız. Yapılacak olan yatırımlarda, Trabzon ve bölgemize kazandıracak hizmetlerde her zaman destekleyeceğiz. " dedi.

YAŞAROĞLU: TRABZON HEM BÖLGE HEM DE TÜRKİYE İÇİN ÖRNEK İLLERDEN BİRİ
DSİ Trabzon 22 Bölge Müdürü Adil Erdoğan Yaşaroğlu da konuşmasında İl başkanı ve yönetim kurulunun ziyaretinden mutluluk duyduğunu ifade ederek, Trabzon'un hem bölge hem de Türkiye için örnek illerden biri olduğunu dile getirdi. DSİ olarak Trabzon için ne gerekiyorsa yapıldığını ve bundan sonrada kendilerinin yapmaya devam edeceğini vurgulayan Yaşaroğlu bakanlıkça Bölgede taşkın koruma, dere ıslahı, erozyon kontrole, ağaçlandırma baraj, gölet, sulama, gibi birçok alanda yatırımlar yapıldı. Bakamız sayın Eroğlu Trabzon'da söyledi. 6 ilde 2003-2011 yılları arasındaki yatırımlarının toplam tutarı 8 milyar 777 milyon 440 bin lira. Bu çok önemli bir meblağ. Bizlerde çalışmalara ara vermeden sizlerin desteği ile yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.